Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

FEDÉLZETI TÁSKA KISMÉRETŰ KÉZIPOGGYÁSZ

Fedélzeti táska, ami felvihető a légitársaságok fedélzetére ingyenesen, pótdíj fizetés nélkül.

Wizzair és Ryanair fedélzeti táskáink több színben és típusban is elérhetőek 24 órás kiszállítással, a legjobb árakon. Válaszd ki melyik repülőgép légitársasággal utazol és találd meg egyszerűen a legtökéletesebb méretű fedélzeti táskát, illetve kézipoggyászt.

Repülőre ingyenesen felvihető fedélzeti táska nagy választékban, gyors szállítással.

Repülőgéppel utazol? Akkor utazz velünk okosan és olcsón!

A fedélzeti táskák, más néven kézipoggyászok, az utazók számára kiemelkedően fontosak repülés előtt. Ezek a könnyű, kompakt táskák lehetővé teszik, hogy magaddal vihesd a legfontosabb dolgaidat a repülőgép fedélzetére. Ebbe a kézipoggyász táskába azok a dolgok kerülnek, amit mindenképp magadnál szeretnél tudni az utazás során. Ilyen az iratok, a pénztárca, az úti okmányok, a mobiltelefon. Ha pedig csak rövid időre utazol, akkor a fedélzeti táska lesz az, amibe mindent bele kell pakolnod. Ide tartozik a váltás ruha, a zuhany papucs és néhány pipere holmi is.

Ha a legolcsóbb repülőjegyet szeretnéd vásárolni, akkor pakolj fedélzeti táskába.

Ezek a kézipoggyász táskák általában megfelelnek a légitársaságok által előírt méreteknek, így nem szükséges őket a csomagfeladásra leadni, hanem magaddal viheted a repülőgép fedélzetére. Tökéletes választás néhány napos utazáshoz, amikor felesleges lenne a nagy bőröndöt feladni poggyászként.

Leggyakoribb fapados légitársaságok, melyekkel utazni szoktunk, a Wizzair és a Ryanair. Minden légitársaság szigorú szabályozásokat tart érvényben a bőröndök és kézipoggyászok méreteit, súlyait és tartalmát illetően.

Most megmutatjuk, hogy melyik légitársaság mekkora fedélzeti táskát engedélyez felvinni az utastérbe. A bőröndökről a bőrönd kategóriában olvashatsz.

Wizzair:

A Wizzair fedélzetére, vagyis az utastérbe ingyenesen 1 db kézipoggyász vihető fel. Ennek mérete maximum 40 x 30 x 20 cm lehet és el kell férnie az előtted lévő ülés alatt. Megengedett súlya pedig maximum 10 kg lehet.

Ez lehet bármilyen táska, hátizsák, laptoptáska, de ha maximálisan szeretnéd kihasználni a táska kapacitását, akkor válassz fedélzeti táska kategóriánkból.

A Wizzair fedélzeti poggyász 55 x 40 x 20 cm méretű lehet, azonban. Ez a méretű táska/bőrönd is felvihető a Wizzair fedélzetre, azonban ezt már csak a Wizz Priority szolgáltatással lehet megvásárolni, plusz díj ellenében.

Ryanair:

A Ryanair fedélzetére a 40 x 20 x 25 fedélzeti táska vihető fel ingyenesen, az alap BASIC jegyárral. Ez az úgynevezett kisméretű kézipoggyász bármely táska, laptoptáska, kézitáska lehet, ha belefér ebbe a méretbe. Ennek a táskának el kell férnie az előtted lévő ülés alatt.

Lehetőség van fedélzeti poggyász (55 x 40 x 20 cm) felvitelére is az utastérbe, melynek el kell férnie a felső tárolórekeszben. Súlya maximum 10 kg lehet. Ehhez a REGULAR jegyet szükséges megvásárolni.

Fedélzeti táska nagy választékban, nőknek, férfiaknak és gyermekeknek egyaránt.

Válaszd a legjobb árakat és válaszd a kényelmet.

A nyugodt utazás alapja egy klassz táska, mely biztosan felvihető majd a repülőgépre. Ha Te is szeretsz minél olcsóbb repülőjegyet vásárolni, akkor mindenképpen be kell szerezned egy szuper praktikus fedélzeti táskát. Ezek a táskák kifejezetten arra lettek tervezve, hogy nyugodtan utazhassunk velük. Használd ki maximálisan a benne lévő űrtartalmat és vigyél minél több ruhát, piperét, bőrönd helyett. Az olcsó repülőjegy egyenlő a tökéletes fedélzeti táskával.

Egyes fedélzeti táskánk többfunkciós. Használd kézitáskaként, válltáskaként vagy hátitáskaként. Ha pedig szükséges, a bőrönd teleszkópjára is ráteheted, ha kialakítása megengedi.

A fedélzeti hátizsák nagyon praktikus akkor, ha turista vagy.

Fedélzeti táska 40 x 20 x 25 cm a Ryanair repülőgépekre.
Fedélzeti táska 40 x 30 x 20 cm a Wizzair repülőgépekre.
Mindkettőbe maximum 10 kg súlyt pakolhatsz és mindkettő ingyenesen felvihető a fedélzetre az alap jegyárral.

Repülőre ingyenesen felvihető táskák a Plazabox webáruházban 24 órás kiszállítással.

Először utazol repülőgéppel, vagy sokadszorra, a Plazabox.hu webáruházra számíthatsz. 

Minőségi táskákat kínálunk azért, hogy elégedett lehess. A minőség mellé biztosítjuk a legjobb árakat, mert számunkra az is fontos, hogy mindenkinek megfizethetővé tehessük a minőségi, szép táskákat. Légy részese Te is a Plazabox vásárlói körének, akik már tudják, hogy nálunk nem csak egyszerű és gyors, hanem élmény is a vásárlás.

Összességében elmondható, hogy a fedélzeti táskák, vagyis kézipoggyászok ideális választást nyújtanak azoknak, akik könnyen és gyorsan szeretnének utazni anélkül, hogy aggódni kellene a feladott poggyászokkal járó problémák és aggodalmak miatt.

Ha szorít az idő, akkor válassz minket és másnap már át is veheted rendelésed.