Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 990 Ft - 16 990 Ft
Anyag
Szín
Gyártó
Felvihető

KABINBŐRÖND WIZZAIR RYANAIR

Kabinbőrönd, azaz fedélzeti poggyász, ami felvihető a repülőgépek fedélzetére.

Wizzair, Ryanair és a többi légitársaság fedélzetére felvihető kabinbőrönd színes választéka.

Kisméretű s-es bőrönd 55 x 40 x 20 cm és 40 x 30 x 20 cm méretekben is. Kivehető kerekekkel, számzárral, teleszkópos húzókarral, nagyon praktikus. A kerekeket egy mozdulattal, nagyon könnyen ki lehet venni. Biztonságos kabin bőröndök belföldi és külföldi utazásokhoz is. Gyerekeknek és felnőtteknek is ajánljuk a kényelmes, kompakt kabin bőröndöket.

A "RAKTÁRON" jelzett bőröndök saját raktáron vannak, AZONNAL szállítjuk őket!

A fedélzeti táska kategóriában szintén szabvány méretű táskákat találsz a zökkenőmentes utazásaidhoz.


47termék
 

A kisméretű bőrönd, vagyis a kabin bőrönd nagyon jól kihasználható a gyakran és az alkalmanként utazók számára is.

S-es bőrönd és XS-es bőrönd a kabin bőrönd kategóriában. Ha olyan gurulós bőröndöt keresel, amivel repülőgépen, gyalogosan, tömegközlekedéssel és minden módon használhatsz 1-2 napos utazásaidhoz, akkor ezeket a kisméretű bőröndöket ajánljuk.

A bőröndök méreteinél ezek a kis bőröndök a legkisebb méretek. Gyermekeknek és felnőtteknek is ajánljuk őket. Már 9990 Ft-os akciós áron kínálunk S-es bőröndöket és XS-es bőröndöket is. Mindegyik bőrönd minőségi és megbízható termék, hiszen fontos számunkra vásárlóink elégedettsége a megvásárolt áruk használatakor.

Mekkora kabin bőröndöt vásárolj?

Azt javasoljuk, ha belföldön szeretnéd használni, akkor a kabin bőrönd 55 x 40 x 20 cm méretben lesz ideális számodra. Ettől kisebb az XS-es bőrönd, amely csupán 40 x 30 x 20 cm. Ez az XS-es bőrönd a Wizzair repülőgéppel gyakran utazóknak megfelelő. A Wizzair légitársaság szigorúan szabályozza a fedélzetre felvihető poggyászok méreteit. Az ettől nagyobb bőröndökért pótdíjat kell fizetni. Ha mindig biztonságosan és stresszmentesen szeretnél utazni a Wizzair járatokkal, akkor vásárolj egy minőségű 40 x 30 x 20 cm-es kisméretű kabinbőröndöt.

A kabin bőrönd 40 x 30 x 20 cm mérete tökéletes választás a Wizzair repülőgépekre.

Ezeknek a kisméretű kézipoggyászoknak el kell férni az ülés alatti tárolóban. A kisméretű bőrönd ingyenesen felvihető a repülőgép fedélzetére, ha viszont Számodra kicsinek bizonyul ez a méret, akkor válaszd az egyel nagyobbat, az 55 x 40 x 20 cm kabin bőröndöt.

Ezt a Wizzair Priority szolgáltatással viheted fel a repülőgép fedélzetére, s el kell férnie az ülés fölött lévő tároló rekeszben.

A Plazabox webáruház kabin bőröndjei minőségi darabok, könnyű súlyúak. 

A kisméretű bőrönd súlya azért is lényeges a repülős utazások során, mivel azok nem léphetik túl a 10 kg-ot. Ellenkező esetben pótdíjat kell rájuk fizetni. A kisméretű kabin bőröndök átlagos súlya 1,5 - 2 kg, így még 8 - 8,5 kg súlyú ruhát tudunk bele pakolni, ami nem is rossz. Ha olcsó repülőjegyet szeretnél vásárolni, akkor ezen a bőröndön kívül nem is lesz szükséged más nagyméretű bőröndre. Ebben az XS-es bőröndben 2-3 napra való ruhát is el lehat pakolni.

A kabin bőrönd 55 x 40 x 20 cm mérete pedig egy hétre elegendő kapacitással bír, ami a belső terét illeti.

Tehát ha okosan szeretnél utazni, válaszd a Plazabox webáruház kabin bőröndjeit. Akciós bőröndök nagy választékával várunk, melyek folyamatosan bővülnek. Válogass az üde nyárias színek között, vagy vásárold meg a mindig stílusos fekete bőröndöt. A Spinner 4 kerekű bőrönd meglepően könnyedén gurul melletted, bárhová is menj. Halk, erős kerekei minden úton Veled tartanak és Téged szolgálnak, hogy minél kényelmesen utazhass és érhess célba. 

A Plazabox webáruház kabin bőrönd felhozatala között Te is megtalálod a legtrendibb, legmegbízhatóbb és legolcsóbb bőröndöt.