Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 590 Ft - 28 990 Ft
Anyag
Szín
Gyártó
Felvihető

WIZZAIR MÉRETŰ TÁSKA

Wizzair táskák, melyek a Wizzair repülőgépek fedélzetére ingyenesen felvihetőek.

A BASIC jegyárral ingyenesen felviheted magaddal a fedélzetre a 40 x 30 x 20 cm kézipoggyászt.

A WIZZ GO jegyárral felvihetsz a fedélzetre 1 db 40 x 30 x 20 cm ingyenes kézipoggyászt + 1 db 55 x 40 x 23 cm fedélzeti poggyászt.

40 x 30 x 20 cm Wizzair ingyenes kézipoggyász több színben is elérhető, nagyon kedvező áron. Ezek a táskák bőrönd teleszkópra húzhatóak, nagyon kényelmes velük az utazás. Találsz még ebben a kategóriában hátizsákokat és válltáskákat is, melyek szintén beleférnek a 20 x 30 x 40 cm méretbe.


53termék
 

Wizzair kézipoggyász méretű táskát keresel?

A Plazabox.hu webáruházban külön válogattuk Neked azokat a méretű táskákat, amik ingyenesen felvihetőek a Wizzair repülőgép fedélzetre és betehetők az ülés alá.

A Wizzair fapados légitársaság szabályozza a poggyászok méreteit. Ezért fontos, hogy utazás előtt tájékozódjunk és már felkészülten, bosszankodásmentesen indulhassunk el legújabb utazásunkra.

Lássuk, melyek azok a méretek és szabályozások, amik ezekre a Wizzair fedélzeti táskákra vonatkoznak:

  • A kézipoggyász maximális súlya 10 kg lehet.
  • A kézipoggyász maximális mérete 40 x 30 x 20 cm lehet. Be kell férnie a táskának az előtted lévő ülés alá.

A Wizzair kisméretű kézipoggyász lehet laptoptáska, hátizsák, fedélzeti táska és bármely válltáska is.

Tehát a Wizzair repülőgépre minden utas ingyenesen felvihet a fedélzetre 1 db maximum 20 x 30 x 40 cm méretű táskát. Ha ez a kisméretű kézipoggyász nem elegendő, akkor a Wizz Priority szolgáltatást hozzá kell adni jegyvásárláskor a vételárhoz.

Ez lehetővé teszi, hogy egy maximum 55 x 40 x 23 cm méretű fedélzeti poggyászt is felvihess magaddal, aminek az ülés fölött lévő poggyásztartóba kell beférnie. Ezt a méretet keresd a kisméretű bőrönd és a kabin bőrönd kategóriáinkban.

A Wizzair táska és Wizzair bőrönd egységes mérete 40 x 30 x 20 cm lehet, ez mindegy, hogy gurulós, vagy kézi táska.

A Wizzair ingyenes fedélzeti táskák megtalálhatóak webáruházunkban, gyors házhozszállítással, vagy még gyorsabb csomagpontban történő átvétellel. Ha nagyon gyorsan szeretnéd megkapni a csomagod, akkor kérd Foxpost csomagautomatába. Ez a leggyorsabb megoldás, amivel akár már másnap kezedben tarthatod fedélzeti táska rendelésed.

Nagyon olcsó szállítási költséggel dolgozunk! 990 Ft-ért rendelhetsz tőlünk könnyedén, gyorsan és kényelmesen.

A Wizzair fedélzeti táska kínáltunk nagyon kedvező, mindenki számára található ideális színben stílusos kézipoggyász. A konkrét méretű, montosan 40 x 30 x 20 cm kézipoggyász a bőrönd teleszkópra is ráhúzható, így ha feladott poggyászod is lesz au ztazás során, akkor nem is kell cipelned a repülőtéren a táskát.

A Wizzair kézipoggyász a legolcsóbb megoldás rövid utazások során.

Ha egy hétre utazol olyan helyre, ahol kellemes a hőmérséklet és elég a lengébb ruházat, akkor 7 napra is bele tudsz pakolni egy ilyen kapacitású táskába. Ha pedig egy téli hosszú hétvéséről van szó, akkor is a legolcsóbb táska ez, amit repülővel magaddal tudsz vinni.

A Wizzair kézipoggyász méret nagyon fontos, ha nem szeretnél pótdíjat fizetni csomagodért.

A 40 x 30 x 20 cm szigorú szabályozású méret, aminek mindenképpen el kell férni az ülés alatt. A Wizzair kézipoggyászt egy úgynevezett mérő kalodába kell betenni a checkingnél. Ha belefér a táska mehetünk is tovább, de ha nagyobb a mérete, akkor bizony meg kell oldani, hogy beleférjen, vagy pedig feladott poggyászként kell feladni.

A Plazabox.hu webáruházban található Wizzair kézipoggyász méretek tökéletesen megfelelnek a szigornak, ezért biztonsággal megrendelheted a kategóriában lévő Wizzair táskákat.