Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 990 Ft - 28 990 Ft
Anyag
Szín
Gyártó

MADE IN ITALY

A prémium Made in Italy valódi bőr női táskák Téged várnak!

Az itt látható táskák, pénztárcák egytől-egyig Olaszországban készülnek. Megbízhatóságuk a prémium alapanyagokban rejlik és abban, hogy a teljes gyártási folyamat Olaszországban zajlik.

Az olasz divat, az olasz szépség pedig önmagáért beszél. Nézd meg tehát ezeket az exclusive és prémium valódi bőr női táskákat, pénztárcákat és szerezz be egyet.


79termék
 

Made in Italy a valódi bőr táskák és pénztárcák Rolls Royce-ja. 

Női és férfi kiegészítők kedvező áron, mely mindenkinek elérhető. Légy divatos, légy kényelmes, könnyed és önbizalommal teli, szép táskával a válladon és gyönyörű pénztárcával a kezedben.

Mit tud a Made in Italy?

Az itt található táskák, pénztárcák és egyéb kiegészítők prémium nyersanyagból készülnek. Ezeket a valódi bőröket Toszkánában és Firenzében cserzik, hagyományosan kézi munkával. Ezért van az, hogy ez a bőr alapanyag mindenképpen hibátlan, hiszen minden négyzetcentiméter ellenőrizve is van egyben.

Minden bőr táska és pénztárca gyártási folyamata hagyományosan történik, a legnagyobb odafigyelés mellett. Tudtad, hogy a firenzei manufaktúra műhelyek már az ókorban megalakultak? Nem hiába világszinten ismertté, elismertté és híressé váltak a firenzei bőr táskák.

A manufaktúrákban készült prémim bőr táskák a romantikus Olaszországot idézik, a napfényt, az üdeséget, frissességet és a legnagyobb kényelmet. Ugye Neked is ismerős a "dolce vita"? Magyarul azt jelenti, édes élet. Ezt sugallják Made in Italy táskáink és pénztárcáink is.

Made in Italy valódi bőr női táskák minden alkalomra.

Nagyméretű női bőr válltáska, csinos bőr hátizsák, kisméretű elegáns alkalmi táska, kis oldaltáska. Mind-mind megtalálod a Plazabox.hu webáruház kínálatában.

Alkalomhoz illően minden fazonú bőr táska itt van, ami kell Neked.

Made in Italy valódi bőr női hátizsákok.

A kézzel készített valódi bőr női hátizsákok egyesítik a modern stílust a kifinomult és kényelmes megjelenéssel. Lezser, vagy kifejezetten alkalmi városi hátizsák, mind-mind megtalálod nálunk. Made in Italy valódi bőr női hátizsákjaink kiváló minőségűek és praktikusak. Tökéletesek mindennapi használatra, hogy Te mindig, minden helyzetben kényelmes és stílusos lehess. Exclusive divatos hátizsákjaink között mindenki megtalálja a Számára megfelelőt.

Made in Italy nagyméretű valódi bőr női válltáskák.

Ez a típusú női táska nagyon népszerű. Minden nap hordható, elfér benne minden, amire szüksége van egy nőnek. Ráadásképp pedig egy valódi bőr női táska nagyon tartós is. Hosszú-hosszú évekig lehet hű társunk minden egyes nap alkalmával. A Made in Italy nagyméretű valódi bőr női táska vállon és keresztül vetve vállunkon is hordható. Mindenképpen kényelemmel szolgál Téged méga legrohanósabb napokon is.

Made in Italy kis női oldaltáskák.

Ezek az apró, ám mégis nagyon hasznos, kisméretű női bőr válltáskák és oldaltáskák nagyon szerethetőek. Mint a válltáskák és a hátizsákok, úgy a kisméretű női oldaltáskák is kézzel készülnek. Gondosan odafigyelve minden apró öltésre, hogy Te a legelégedettebb használója lehess. A kis bőr oldaltáska alkalmas arra, hogy eltedd bele a pénztárcád, a telefonod, a kulcsaid, a sminktükröd, a rúzsod és még néhány fontos holmit, amit mindenképp magaddal szeretnél vinni. Színházba, vacsorára, randevúra, sétáláshoz és minden alkalommal szuper választás, amikor csak a legfontosabb dolgokra van szükséged.

Az olasz, firenzei bőr táskák világhírűek. 

Tapasztald meg Te is minden előnyét. Ha egy időtálló, prémium minőségű és szemrevaló női táskát szeretnél, készséggel állunk rendelkezésedre.

Biztos lehetsz benne, hogy a Plazabox.hu webáruházban vásárolt Made in Italy valódi bőr női táskák magas színvonalúak.

Ha pedig egy szép, exclusive valódi bőr női pénztárcát szeretnél, szintén hasonló pozitívumokkal tudunk szolgálni.