" /> Pénztárcák RFID Védelemmel Adatlopás Ellen | Plazabox

Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
3 990 Ft - 13 990 Ft
Szín
Méret
Gyártó

PÉNZTÁRCÁK RFID VÉDELEMMEL

Pénztárcák RFID védelemmel és kártyatartók egy helyen.

Modern pénztárca RFID védelemmel nőknek és férfiaknak egyaránt. Piros, fekete, barna, több szín és stílus, mindenkinek. Tartsd a kártyáid biztonságos, RFID blokkoló pénztárcában.

 


50termék
 

RFID pénztárcák modern stílusban nőknek és férfiaknak egyaránt.

A modern, felgyorsult életünket egyre inkább áthatja a technológia, és a mindennapokban számos területen tapasztalhatjuk a fejlődést.

A bankkártya adatlopás is ennek a modern technológiának a hozadéka, mellyel érdemes foglalkozni és felkészülni rá.

Az RFID pénztárcákkal egyszerű módon lehet kivédeni az adatlopással összefüggésbe kerülő bankkártyákat.

Az egyik ilyen modern terület, amely gyorsan terjed és újító megoldásokat kínál, az RFID technológia. Az RFID (Radio-Frequency Identification) rendszer egy vezeték nélküli kommunikációs technológia, amely lehetővé teszi az adatok vezeték nélküli átvitelét az azonosítandó tárgyak között.

Ezen technológia alkalmazása egyre szélesebb körben terjed, és egyre több mindennapi tárgyban találkozhatunk vele, például az okostelefonokban, az elektronikus beléptető rendszerekben és az RFID pénztárcákban.

Azonban jobb ezzel a modern dologgal is vigyázni. Az olyan pénztárcák, amelyekben nincs RFID blokkoló, az adatlopás lehet, hogy nem védhető ki az adatcsalásokkal szemben. 

Mitől más az RFID pénztárca, mint a hagyományos?

Az pénztárcák RFID védelemmel, megvédik a pénztárcában lévő kártyák adatait. A pénztárca RFID védelemmel úgy van kialakítva, hogy a kártyatartó rekeszeknél egy speciális, vékony fém fóliát építenek be a gyártók. Ez a sajátos megoldás fogja megóvni a bankkártyáinkat. 

A bankkártya tulajdonosától megszerzett kártya adatokkal vissza lehet élni és sajnos a kártyán lévő pénzt le is tudják emelni a csalók.

Szerencsére az RFID pénztárca használatával ettől nem kell félni.

Az ilyen modern pénztárcában biztonságban tudhatjuk a bankkártyáinkat.

Az RFID védett pénztárca kialakítása minden esetben a bőrbe nyomott logóval van ellátva, innen lehet őket felismerni. Ha egy pénztárcában nincs benne ar RFID felirat, akkor az nem rendelkezik ezzel a blokkoló tulajdonsággal.

Az RFID pénztárcák dobozán és csomagolásán is rajta van a logó, mely felhívja a figyelmünket arra ,hogy a termék biztonságos a kártyaadathalászokkal szemben.

RFID Pénztárcák - A Kényelem és a Biztonság Találkozása

Az RFID blokkoló pénztárcák nem csak a funkcionalitásukban különlegesek, hanem stílusukban is.

A Plazabox.hu webáruházban számos női bőr pénztárca RFID védelemmel megtalálható. Természetesen férfi változatban is vásárolhatóak ezek a prémium, különleges és biztonságos pénztárcák. Különféle színekben, formában és anyagokból készültek, ezért a védelem nem megy a dizájn és a stílus rovására.

A Plazabox.hu RFID pénztárcák és kártyatartók kollekciójában a divat és a funkcionalitás találkozik, hogy olyan termékeket kínálhassunk, amelyek nemcsak praktikusak, hanem stílusosak is.

Az RFID női pénztárcák általában elegánsabb és színesebb kialakítással rendelkeznek.

Kiváló minőségű bőr, finom varrások és részletek jellemzik ezeket a termékeket. Az RFID női pénztárca gyakran több rekeszt, zsebet és kártyatartót kínál, hogy a kártyákat és bankjegyeket rendezetten tárolhassuk.

Az RFID védelemmel ellátott pénztárca felhozatalunk férfiaknak és nőknek egyaránt is kedvez.

Az itt található minőségi bőr pénztárcák mindegyike tartós és időtálló. Többségük díszdobozos, azaz ajándéknak is remek lehetőséget nyújt. Márkáinkat tekintve a Pierre Cardin, a Jennifer Jones, a Bellugio, a Wild is felsorakozik. Keresgélj a különböző színek és fazonok között, hiszen elrendezésben és stílusban is többfélét kínálunk.

A Pierre Cardin RFID férfi pénztárca különösen népszerű választás a vásálóink körében.

Ha bizonytalan lennél a választással kapcsolatban, akkor jó szívvel tudjuk ajánlani ezt a márkát, hiszen egy exclusive és elegáns márkás férfi pénztárca mindig jól jön. 

Azok a férfiak, akik értékelik a minimalizmust és a modern dizájnt, számos olyan opciót találnak, amelyek megfelelnek az elvárásaiknak.

Hogyan tudják a NEM RFID pénztárcában lévő bankkártya adatokat eltulajdonítani?

A csalók általában okostelefonnal lopják el tőlünk az adatokat. A telefonnal, egy applikáció segítségével olyan közel mennek a táskánkhoz/zsebünkhöz, hogy kellő hatótávolságban legyen a készülékük és néhány másodperc alatt el tudják tulajdonítani a kártyáink adatait.

A modern pénztárca RFID védelemmel ellátott termékeiben teljességgel biztonságban vannak az adataink.

Az RFID kártyatartók még egy lépéssel tovább mennek a kompakt és könnyű hordozhatóság irányába.

Ezek a kiegészítők elsősorban a kártyák, például bankkártyák vagy igazolványok tárolására szolgálnak, minimalista és zsebben elférő kivitelben. Az RFID kártyatartók megakadályozzák az illetéktelen hozzáférést kártyáink adataihoz. Ezek a valódi bőr kártyatartók könnyűek, vékonyak és strapabíróak, így kiváló választást jelentenek azoknak, akik szeretik minimalizálni a hordozott tárgyak méretét.

Férfi pénztárca RFID védelemmel azoknak, akik szeretnék megóvni a bankkártyái adatait. Szerencsére többféle színű és stílusú férfi bőr pénztárca áll rendelkezésre a biztonságot kedvelő vásárlóinknak.

RFID pénztárca női fazonokban és színekben is elérhető webáruházunkban. Egyre több modellben van ez a plusz funkció beépítve, így gondoskodva a biztonságról. Piros pénztárca és minden színű női bőr pénztárca között megtalálod őket.

Bőr pénztárca RFID védelemmel

Mindenkinek ajánljuk, hogy szerezzen be egy ilyen különleges pénztárcát, mellyel nem kell félteni az adatainkat és a kártyán lévő pénzt sem. Válogass webáruházunk kínálatából, vásárolj és mi 2 munkanapon belül házhoz szállítjuk!