Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 990 Ft - 6 990 Ft
Anyag
Szín

STRANDTÁSKA

Strandtáska, a nyár elengedhetetlen kelléke.

Fedezd fel vidám és színes strand táska kollekciónkat és csobbanj egy nagyot! A nagy méretű strandtáska családi kikapcsolódáshoz ideális, amibe az összes vízi holmi belefér. Folyamatosan frissülő kínálatunk csak Rád vár! Elefántos, baglyos, illetve utánozhatatlan tengerparti hangulatú mintázat is megtalálható.Egy jó strandtáska nagy, vidám, színes és erős anyagból készül.

A Plazabox.hu webáruházban csak ilyeneket találsz. Mivel mi is imádjuk a nyarat és a nyári hangulatot, így a strandtáskák is közel állnak a szívünkhöz. Minden darabot úgy válogatunk, hogy azt mi is szívesen használnánk a strandon és a tengerparton.

A stranddivat teljesen más, mint a hétköznapi városi divat. A strandon több minden megengedett. Megengedett a mezítláb járás, megengedett a vizes bőr és a lenge ruházat. A strandra és a tengerpartra sokkal szabadabban, könnyedebben öltözünk és a kiegészítőink is teljesen mások, mint a hétköznapokon.

A strandolás elengedhetetlen kellékei:

Strandtáska, napszemüveg, flip-flop papucs, naptej, szalmakalap, fürdőlepedő, úszó matrac és persze a kisgyermekes családoknál a vízi pisztoly és egyéb játék felszerelések is.

A Plazabox.hu webáruház ezek közül a strandtáskákat szolgáltatja Számodra, ezt pedig maximális örömmel tesszük.

A strandtáska kollekciónk a belföldi strandokon, vízpartokon is tökéletes, továbbá a világ bármelyik tengerpartján ugyanolyan stílusos és praktikus kellék.