Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
5 990 Ft - 16 990 Ft
Anyag
Szín
Gyártó
Felvihető

RYANAIR MÉRETŰ TÁSKA

Fedélzeti táska Ryanair repülőgépek utasterébe ingyenesen felvihető.

A Ryanair kisméretű kézipoggyász 40 x 20 x 25 cm méretű lehet, súlykorlátozás nincs. 

A népszerű fapados európai légitársaság megannyi lehtőséget kínál álmaink utazásahoz. Már csak egy fedélzeti táska szükséges és indulhatunk is.

Válogass a 40 x 20 x 25 cm Ryanair kisméretű poggyászok között és utazz nyugodtan. Ezeket a táskákat garantáltan felviheted a fedélzetre, azok elférnek az ülés alatt.


10termék 110

Fedélzeti táska Ryanair repülőutakhoz.

Ryanair repülővel utazol?

Válassz egy fedélzeti táskát, ami pontosan az a méret, amit felvihetsz a fedélzetre, vagyis az utastérbe.
A Plazabox webáruház Ryanair fedélzeti táska kategóriájában kifejezetten olyan táskákat találsz, amiket ingyenesen felvihetsz magaddal az utastérbe.

Ezt a méretű táskát tartalmazza a jegyárad, amennyiben BASIC jegyet vásárolsz.
Fedélzeti táska azért fontos, mert abba beleteheted a személyes irataid és féltett dolgaid, amiket nem szeretnél feladott poggyászban hagyni, mely a repülőgép poggyászterében landol majd, nélküled.

A Ryanair fedélzeti táska 40 x 20 x 25 cm lehet maximálisan, súlykorlátozás nélkül.

A Ryanair fedélzeti táskának be kell férnie az előtted lévő ülés alá. A BASIC jeggyel ezt az egy táskát viheted fel a repülőre. Ha további poggyászokra van szükséges, akkor az 55 x 40 x 20 cm bőrönd az a méret, amit felvihetsz az utastérbe, felár ellenében. Ha feladott poggyász is szükséges, akkor 20 kg-os bőröndöt adhatsz fel a poggyászkezelő pultnál, szintén felár ellenében.

A fedélzeti táska Rynair légitársasággal utazva lehet hátizsák, laptop táska, utazótáska, női táska, férfi táska és kimondottan fedélzeti táska, vagy tulajdonképpen bármilyen táska. A lényeg, hogy méretei ne haladják meg a megengedett határokat.

A Plazabox Ryanair táskái nagyon praktikusak.

Maximális helykihasználással pakolhatod bele ruháid, ha csak néhány napos kiruccanásra mész. Kis kézi fogantyú és rácsatolható, hosszú vállpánt is segít cipelni a táskát. Külső cipzáras tároló zsebek állnak rendelkezésedre az útlevél, az útiokmányok, személyi iratok, stb tárolására.

Ha oldalunkat böngészed, akkor csakis olyan Ryanair fedélzeti táskákat találsz itt, melyek szigorúan megfelelnek a légitársaság követelményeinek.

Nem utaztál még repülővel?

Akkor segítünk kiigazodni az olykor bonyolult szabályok között.

A Ryanair alap (BASIC) jegyára tartalmaz 1 db ingyenesen felvihető kézipoggyászt a fedélzetre. Ennek a táskának a méretét fentebb már olvashattad, de még egyszer írjuk: 40 x 20 x 25 cm. Súlykorlátozás nincs. Tehát lehet a táska megpakolva 10-12-15 kg is, nincs plusz felár a súly miatt.

Ezekkel a kifejezésekkel is rátalálsz az ingyenes kézipoggyászra:

  • Ryanair táska
  • Ryanair fedélzeti táska
  • Fedélzeti táska 40 x 20 x 25 cm
  • Ryanair kisméretű kézipoggyász
  • Xs bőrönd

Válassz egy stílusos fedélzeti táskát és járd be vele a világot, illetve Európát!

Induljon a kand, induljon a felfedezés! Néha jól esik csak pár napra elutazni egy másik országba akár télen, akár nyáron, vagy az év bármelyik hónapjában. Az utazás mindig izgalmas és mindig élményekkel teli érkezünk haza, feltöltődve. Engedd meg Te is magadnak azt, hogy elutazol!

Ebben segítünk Neked, minőségi fedélzeti táskáinkkal.

Nőknek, férfiaknak és gyermekeknek is kínálunk szuper Ryanair fedélzeti táskákat, amikbe kényelmesen belepakolhatsz bármit.
Néhány napra elutazva elfér benne 1-2 váltás ruha, néhány pipere holmi és az olyan fontos, személyes tárgyak, mint a mobiltelefon, a fényképezőgép, a töltőkábelek, stb.

A Plazabox Ryanair táskái megfizethető és jó minőségű kézipoggyászok, melyekben megbízhatsz.

Egyesek a vállon, vagy kézben vihető táskákat részesítik előnyben, míg vannak, akik a gurulós bőröndöt preferálják jobban, amiket nem kell cipelni.

A Ryanair xs bőröndök szintén 40 x 20 x 25 cm méretűek és elférnek az ülés alatt. Találkozhatsz puhafedeles bőrönd típussal és keményfedeles, ABS változatokkal is.

Ryanair kézipoggyász és a benne lévő folyadékok!

Szintén fontos megjegyezni, hogy biztonsági okokból egy poggyászban 100 ml folyadék vihető. Ez szigorúan egy átlátszó műanyag zacskóban lehet. Ebben lehet folyadék, aerosol és gél is, a lényeg, hogy átlátszó flakonokban legyenek, a flakonok pedig egy zacskóban.

Ha már mindent tudsz a Ryanair táskáiról, akkor kezdődhet legújabb kalandod!
Fontos, hogy utazás előtt mindig tájékozódj az adott légitársaság honlapján is!