" /> Kerékpáros Táska Praktikus Gyors Szállítás | PLAZABOX

Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Kerékpáros táska

Kerékpáros táska többféle típusban. 

A biciklis táska nagyon praktikus. Elteheted benne a kulcsaid, a mobiltelefonod és mérettől függően egy esőkabátot, nagyméretű pénztárcát, stb. Válogass a Plazabox kerékpáros táska kínálatából és legyen a biciklizés minél kényelmesebb.Kerékpáros táska, mellyel szabadon és kényelmesen biciklizhetsz.

A biciklis táska azt a célt szolgálja, hogy ha sportolni mész, ne kelljen magaddal vinni nagy táskát, válltáskát, hátizsákot. Ez a speciális táska a kerékpárra rögzíthető, több méretben is elérhető.

Kerékpár táska minden típusú és méretű biciklire feltehető. Tépőzárral és egyéb rögzítési megoldással fixálható a biciklire. 

A kerékpár csomagtartó táska nagyméretű, szendvicseknek, esőkabátnak, hosszú ruhának, stb. tökéletes.

Kirándulni, rövidebb és hosszabb biciklizésekre is alkalmas. Vannak olyan változatai, amik fixen kerülhetnek rögzítésre és van olyan is, amit könnyedén levehetsz, ha nem szeretnéd rajta hagyni, például egy közterületen lévő kerékpártárolónál. A kerékpár csomagtartó táska lehet egy oldalas és lehet dupla, azaz két oldalas is. 

Kerékpár táska csomagtartóra, talán az egyik legpraktikusabb kerékpáros kiegészítő, amivel ugyanolyan könnyedén tekerhetsz, mintha rajta sem lenne a biciklin. Ezek a speciális kerékpáros táskák erős anyagból készülnek, egyes modellek pedig vízállóak.

A kerékpár oldaltáska nagyon hasznos kiegészítő a rendszeresen biciklivel közlekedőknek.

Biciklis táska csomagtartóra kis- és nagy méretben is a Plazabox webáruházban.

A kerékpár váztáska az előbb felsorolt típustól kisebb méretű. Ebben a megoldásban egy kisméretű pumpa és egy-két kerékpáros felszerelés is elfér. Plusz a lakáskulcs, a lakat kulcs és egyéb apróságok. Kerékpár nyeregtáska, ami ugyan azt jelenti, igazából nagyon egyéni, hogy kinek mi a kényelmes és mi a tetsző. Természetesen a bicikli stílusától is függ, hogy milyen táskát választunk rá. Egy városi kerékpárnál a női kerékpáros táska csomagtartóra is tökéletes, amivel a munkába járást is meg lehet könnyíteni, külön női táska nélkül.

Kerékpár nyeregtáska a városi trekking biciklikre kínál jó megoldást.

Ha szeretnéd valamibe eltenni a mobiltelefonod, amikor sportolni mész, válassz a kerékpár nyeregtáska, vagy a kerékpár kormánytáska közül. Sokaknak jól esik az egész napos irodai munka után elmenni egy kört biciklizni. Ilyenkor nincs szükségünk hátizsákra, válltáskára, csak egy praktikus, kompakt kerékpár táskára, amibe a lakáskulcsot és a mobiltelefont eltehetjük.

Biciklis táska kormányra, ami vízálló és elfér benne pont annyi minden, amire szükséged lesz egy klassz, dinamikus biciklizéshez.

Bringázz a munkába, vagy bringázz versenyszerűen, legyen a hobbid, vagy a hivatásod, biciklizni nagyon jó és felemelő. A Plazabox webáruház kerékpáros táska kínálata reméljük, hogy tetszik majd neked és megtalálod a tökéletes kiegészítőt, amely kényelmével fokozza az élményt a biciklizés közben.