Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Gurulós bevásárló táska mustra!

Gurulós bevásárló táska mustra!

Jó ötletet hoztam, ami megkönnyíthetné Számodra a bevásárlást!

A gurulós bevásárló táska minden elvásársnak megfelel, ha nem szeretnél többet cipekedni!

A gurulós bevásárló táska fantasztikus ötlet, ha már fáj a derekad, vagy a vállaid, esetleg a lábaid nem bírják a terhelést.

Ha Te magad vagy az, vagy családtagjaid, ismerőseid körében van valaki, akiről tudod, hogy nem bír már cipekedni, mutasd meg neki ezeket a szép és praktikus táskákat.

Egy ilyen táskával az emberek könnyebben megoldhatják a bevásárlást, mint azelőtt. Ezek a klassz gurulós táskák könnyű anyagból készülnek, mégis erősek, bírják a strapát. Hiszen tudjuk és a gyártók is tudják, hogy a bevásárlás bizony strapás is tud lenni.

Próbáld ki ezt a megoldást és hidd el, sokkal könnyebben jársz.

A Plazabox webáruházban kapható gurulós bevásárló táska kollekció szebbnél-szebb modellekből áll.

Megtalálható a női és a férfi mintázat is, kisebb és nagyobb méretekből egyaránt.

A gurulós bevásárló táska a könnyedség új dimenziója!

Íme, ilyen előnyöket kapsz tőle, ha beszerzed:

  • Varázslatos könnyedség:

vásárolj be rengeteg élelmiszert, vagy háztartási eszközt és gyakorlatilag bármit, majd vidd haza 2 keréken, gurulós bevásárló táska segítségével, könnyedén! A súlyos kilók is megerőltetés nélkül hazavihetőek vele.

  • Könnyű és tartós anyag:

Nem kell aggódni attól, hogy a gurulós bevásárló táska hamar tönkremegy. Erős anyagból készülnek minden egyes típusok a kínálatunkból. 

  • Dizájnban verhetetlen:

A Plazabox.hu webáruház gurulós bevásárlótáska kollekciója úgy van összeválogatva, hogy mindkét nem és minden korosztály megtalálhassa benne a stílusához illőt. Virágmintás, pöttyös, kockás, fekete, kék, rózsaszín, stb. Mindent megtalálsz, amit csak szeretnél.

  • Praktikusság:

A gurulós bevásárló táskák praktikus kialakításúak. Külső zsebek, tárolórekeszek, biztonságos záródás, mosható anyag. Ha egyszer beszerzel egy gurulós banyakocsit, biztosan nem adnád senkinek sem.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy a bevásárlás egy könnyed élmény lehessen ezentúl.

Melyik korosztályt érdekelheti ez a téma?

A könnyed bevásárlás érdekelheti az Y és a Z generációt is, mivel számukra nagyon fontos a környezettudatosság és a sok-sok nejlon zacskó leváltása alternatív módon. A gurulós bevásárlókocsik ennek pontosan eleget tehetnek. Multifunkciósak, praktikusak. Ezek a poliészter anyagú kerekes bevásárlótáskák hosszú évekig használhatóak. A táska a váz szerkezetről levehető és kimosható. Így nagyon-nagyon sokszor leválthatjuk vele a műanyag nejlon szatyrokat. 

Az idősebb generáció pedig azért érdeklődik e táskák iránt, mert számukra már segítségre van szükség a bevásárláskor. Ezekkel a kerekes, gurulós bevásárló táskákkal ők is cipekedés nélkül sok kg-nyi terméket, portékát tudnak hazavinni a boltokból. Akár piac, akár szupermarket, hipermarket, vagy a sarki közért a cél a bevásárlásra, ezekkel a stílusos táskákkal mindenhol be lehet vásárolni.

A bevásárlás új korszaka 2024-ben is!

A Plazabox webáruházban folyamatosan bővülő árukészlettel várjuk megrendelőinket!