Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Szűrés
Termék státusza
Ár (Ft)
10 990 Ft - 15 990 Ft
Szín

Kabin bőrönd

Kabin bőrönd puha anyagból.

Az erős, vászon bőröndök S-es méretben nagy választékban megtalálhatóak webáruházunkban. A kabin bőrönd kollekciónk külső tároló rekeszekkel is rendelkeznek, melyek a repülős utazások során nagyon praktikusak.


17termék 117

Kabin bőrönd, amit felvihetsz repülőre is.

Persze belföldi utazásokhoz, kisebb-nagyobb kiruccanásokhoz is használhatod a kabin bőrönd méretű koffereket. A kisméretű bőrönd rendszerint akkor szükséges, amikor repülős utazásra készülünk és akkor is, amikor belföldön szeretnénk elutazni néhány napra valahová. Ezek a kis bőröndök még a gyerekeknek is ideálisak az osztálykirándulásokra, vagy amikor a nagyszülőkhöz mennek hétvégén. 

Könnyű manőverezés, teleszkópos húzókar, biztonságos számzár, névjegycímke, külső zsebek, belső lefogatópánt és még rengeteg okos funkció, ami szerethetővé teszi ezeket a kompakt, minőségi kabin bőröndöket.

A kabin bőrönd szuper kényelmesen elfér az autó csomagtartóban és ezt a kisméretű bőröndöt még könnyedén fel tudunk emelni a vonatra és a buszra is, ha tömegközlekedéssel utazunk.

A kis kabin méretű bőrönd a Plazabox.hu webáruházban a legjobb árakon szerehető be, ráadásul a szállítási költség is extrán kedvező, 990 Ft!

A kabin bőröndök általában kisebb méretűek és alkalmasak arra, hogy kézipoggyászként vihessük magunkkal repülőutak során.

Kis bőrönd méretek repülőre:

A legtöbb légitársaság rendelkezik előírásokkal a kabinbőrönd maximális méretére vonatkozóan, amelyet a fedélzetre vihetünk magunkkal. Ezek a méretek 55 x 40 x 20 cm körül mozognak, de érdemes utánanézni a konkrét légitársaság szabályainak. Ahány légitársaság, annyi kabin bőrönd méret, de az 55 x 4 x 20 cm általában elfogadott a legtöbb gépen.

A kis bőrönd anyaga:

Ebben a ketegóriában a könnyű súlyú, erős, strapabíró poliészter bőröndöket gyűjtöttük össze, melyek igencsak népszerűek. Ezek a puha bőröndök nagyon praktikusak az utazások alkalmával, mivel nagyon könnyűek. Ez a szempont persze fontos a repülős utazásoknál, mivel a kanóbinbőrönd súlykorlátozással vihető fel a gép fedélzetére. Tehát minél könnyebb egy bőrönd, annál jobb.

Bőrönd kerekek és fogantyúk:

A legtöbb modern kabin bőrönd négy kereken áll, ami könnyebbé teszi a mozgatását. A teleszkópos fogantyú pedig lehetővé teszi a könnyű szállítást a repülőtereken és az utcán is. A kabin bőröndök teleszkópos húzószerkezetei 3 állásosak, azaz 3 magasságba állíthatóak. A 4 kerék pedig lehetővé teszi, hogy a bőrönd 360 fokba is elforgatható legyen, ezzel pedig maximalizálni tudjuk a könnyű, gyors közlekedést.

Biztonság és zárak:

Sok kabin bőrönd biztonsági zárral rendelkezik, amivel le tudjuk csukni azt. Jelen esetben bőröndjeink mindegyike számzárral felszerelt, ami 3 számjegyű biztonsági kombinációval zárható le. A számok személyre szabhatóak, azt állítasz be, amit csak akarsz és amit csak Te tudsz majd. Ezzel biztosítja a bőrönd gyártója, hogy biztonságban tudhasd a bőröndben lévő dolgaid és értékeid.

Kinek ajánljuk a kis kabin bőröndöket?

A kabin bőröndök azoknak kiváló választás, akik gyakran repülnek rövidebb távokra, vagy belföldön néhány napos utazásokra. A kabin bőrönd használatával elkerülhető a poggyászfeladás is. A kis bőrönd elég kapacitív arra, hogy belepakolhasd a fontos dolgaid, melyeket nem szeretnél a feladott poggyászba tenni. Ilyen féltett és értékes dolgok lehetnek a laptop, a fényképezőgép és a ruházat is.

A kis bőröndök különösen ideálisak lehetnek azoknak is, akiknek célja a könnyedség és a kompaktság, vagy akik rövidebb üzleti utakon vesznek részt. 

Ezek a kis bőröndök az utazás során megoldást kínálnak a nagyobb poggyászok okozta problémákra is, mint például a hosszú várakozási idő a csomagátvételnél és csomagfeladásnál egyaránt. Utazz könnyedén és gondmentesen, bosszankodástól mentesen minden alkalommal, amikor repülőgépre szállsz. Nyaralásra, családlátogatásra, üzleti útra és minden helyzetre tökéletes választás a kabin bőrönd.