Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Videós táska bemutatások a Plazabox webáruházban

Videós táska bemutatások a Plazabox webáruházban

Nézd meg videón a kiszemelt táskát.

Szereted a táskákat, pénztárcákat? Sokat utazol és gyakran vásárolsz bőröndöt?

Akkor jó hírem van, mert a Plazabox.hu webáruházban már videó formájában is megnézheted a kiszemelt táskát, és  többi terméket az oldalon.

Biztos Veled is előfordult már, hogy úgy rendeltél meg valamit az interneten, hogy kézhez kapva nem olyan volt, mint ahogyan azt elképzelted. 

Egy táska vásárlás is történhetne így, de mi most segítünk abban, hogy a Plazabox.hu webáruház oldaláról minden rendelés olyan legyen, ahogyan azt elképzelted.

Számunkra fontos az elégedettség, ezért úgy döntöttünk, hogy bármilyen nagy munka is az, levideózunk minden egyes táskát és pénztárcát, valamint bőröndöt.

A hazai táska webáruházaknál egyedülálló módon megvalósítjuk ezt a célt. Mi leszünk az elsők, akik minden táskát, bőröndöt és pénztárcát megmutatunk videón is.

A Plazabox.hu webáruház elkötelezett a vásárlói elégedettség fokozásában. Nekünk a legfontosabb cél az, hogy minden vásárlás 5 csillagos legyen. 

A táskákról ezért mi videókat is készítünk, hogy minél jobban szemléltethessük azt Neked. 

Minden egyes darabot megmutatunk egy rövid videóban. Legyen az női táska, férfi táska, vagy pénztárca, illetve bőrönd, levideózzuk Neked.

A konkrét termék adatlapján megtalálod a hozzá tartozó videót is.

Kattints a táska termékoldalára és a leírás alatt megtalálod róla a videót is.

A videót megnézheted kicsiben a webáruház oldalán, de ha rákattintasz, akkor tovább visz majd a YouTube, vagy a TikTok csatornánkra, ahol teljes képen láthatod azt. A saját videó csatornáinkon rengeteg videót találtok még, ha tovább kattintotok.

Ne maradj le semmiről! Légy képben az éppen aktuális táska divat trendekkel kapcsolatban.

Ha szeretnéd megtudni hogyan is néz ki vállon egy női válltáska, vagy háton egy női hátizsák, akkor nézd meg a videóját.

A videón láthatod a táska belső elrendezését is.

Hol vannak cipzáras zsebek, tároló részek, vagy milyen a táska vállpántja. Felvesszük vállra és hátra, vagy oldaltáskaként keresztbe, hogy minden opciót láthass. 

A keresztpántos oldaltáska kényelmes, hisz mindkét kezed szabadon lehet, ha válladon keresztül veszed a táskát. 

Miért jó a táska videó számodra?

Mert sokkal jobban el tudod képzelni az adott táskát magadon úgy, ha videót is látsz róla. Mindenképp nézd meg a termék adatlapon.

A termékismertetés és bemutatás modern formája ez. 

A videók segítségével részletesen bemutatjuk a termékeket, megmutatva azokat különböző szögekből, részletes funkciókkal és felhasználási módokkal. Ez segíthet jobban megérteni és megtapasztalni a terméket, mielőtt megvásárolnád.

A táska videók bemutatják, hogyan lehet használni és hordani egy táskát. Megmutatjuk, hogy a táska hogyan illeszkedik a vállakra, vagy hogy hogyan is áll a kézben például a kézitáska.

A táskákon kívül a pénztárcákat is megmutatjuk videón.

Kézbe vesszük és megmutatjuk kívül-belül.

Mekkora, hogyan áll a kézben, könnyen használható-e. Ezek egy női pénztárcánál nagyon lényegesek. Persze nem csak a női pénztárca, hanem a férfi pénztárca is bemutatásra kerül.

Egy szép márkás, Pierre Cardin férfi pénztárca videó formájában segít a döntésben. Milyen a díszdoboza, milyen a színe, mérete, tapintása, stb. 

Mérlegelj, mielőtt vásárolsz. A Plazabox.hu webáruházban mérlegelhetsz és megtapasztalhatod a termékek valósághűségét is.

Reméljük elégedett leszel Te is a videóinkkal és a termékeinkkel.

Gyere a TikTok csatornánkra és a YouTube csatornánkra és cseréljünk tapasztalatokat.

Kommentelj, lájkolj, oszd meg.

Ma már minden webáruház életében fontosak a vásárlói vélemények. Itt elmondhatod termékeinkkel kapcsolatos tapasztalataid és megoszthatod másokkal.

A Plazabox.hu női táskái csak Rád várnak.

Szerezd be tőlünk legújabb válltáskád vagy hátizsákod, esetleg ha ajándékot szeretnél valakinek, szintén beszerezheted tőlünk.

Egy szép női táska ajándéknak mindig remek választás, főleg ha női péntárca is társul hozzá. Válogasd össze nálunk a táskát és a hozzá illő pénztárcát, kártyatartót.

Megtalálod webáruházunkban a prémium valódi bőr női táskákat és az olcsó, ámde mégis minőségi műbőr női táskákat is. Műbőr táskáinkban is bízhatsz, hiszen mindig úgy válogatjuk őket, hogy azok a lehető legjobb minőséget képviselhessék.

Tartós és megfizethető árú táskák, pénztárcák és bőröndök webáruháza vagyunk.

Nézelődj, kutass és találd meg a legszuperebb, legtrendibb új táskád a Plazabox.hu webáruházban.