Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Férfi Pénztárca Stílus RFID Védelemmel

Férfi Pénztárca Stílus RFID Védelemmel

Férfi pénztárca, ami olyan alap a férfiaknál, mint nőknél a szép táska.

A férfi pénztáca egy olyan kiegészítő, ami minden férfi zsebében, vagy táskájában ott kell legyen. Sokkal elegánsabb egy minőségi, valódi bőr férfi pénztárcát elővenni a fizetésnél, min a zsebben, vagy táskában kotorászni a bankjegyek után.

A Plazabox.hu webáruház segít megtalálni az ideális férfi bőr pénztárcát.

Elegáns férfi bőr pénztárca, vagy sportos szövet, nálunk megtalálod. Rendelj kényelmesen, pár kattintással és 2-3 napon belül kézhez is veheted.

Térjünk vissza a stílusosság kérdéséhez.

Ahhoz, hogy egy férfi bőr pénztárca teljesítse az elvárásaidat, tökéleteset kell választani, amit minden nap örömmel használsz.

Egy szép bőr pénztárca férfi farmer zsebben igenis szexi. De milyen fazont és színt válassz, hogy kényelmes legyen a használata kezeidben? Milyen legyen a záródása, legyen e benne aprópénztartó, vagy Számodra az felesleges, stb. Több tényezőt is fontolóra kell venni.

A legjobb férfi pénztárca olyan, amit szívesen veszel elő, amikor fizetésre kerül a sor. Ha jelenleg ezt nem boldogan, önbizalommal duzzadt felsőtesttel teszed, lehet hogy le kellene cserélned a jelenlegit.

Nézzük a legfontosabb kérdéseket férfi pénztárca vásárlás előtt:

1. Milyen legyen az anyaga?

A férfi pénztárca lehet valódi bőr és lehet szövet anyagú is, olykor pedig a műbőr férfi pénztárca is megfelelő választás.

A férfi pénztárca műbőr anyagú eshetősége akkor lehetséges, amikor tegyük fel olyan a munkakörnyezetünk, hogy egy igazi valódi bőr férfi pénztárcát sajnálnánk. A műbőr pénztárcák is megteszik a magukét, ez persze mindig szubjektív alapokon nyugszik.

A valódi bőr férfi pénztárca a legtöbbet választott a férfiak körében. Az esetek többségében ezek kerülnek bele a kosárba vásárláskor webáruházunkban is. Nem vitás, hogy egy férfi bőr pénztárca nagyon árulkodó a használójáról és ezért választanak inkább egy kicsit drágább, de bőrből készült pénztárcát. Egy nívós, prémium pénztárca igazi elegáns kiegészítőd lehet, amit minden nap szívesen veszel elő a fizetéskor.

Lehet ez márkás, vagy noname, a lényeg, hogy szépen kidolgozott és minőségi bőr legyen.

A férfi bőr pénztárca hosszú évekre megvásárolt érték. Az idő múlásával egy ilyen pénztárca egyre nemesebb és patinásabb lesz. A valódi bőr anyag nem kopik meg, nem reped ki, hanem strapabíró tulajdonsága miatt sokáig használhatjuk.

2. A férfi pénztárca fazonja.

Tudjuk, hogy női pénztárca számtalan fazonban létezik. De gyakran rácsodálkozunk, hogy a férfi pénztárca is egyre több formában szerezhető be.

Van

  • cipzáras férfi pénztárca, vagy
  • nagyméretű férfi bőr pénztárca,
  • álló fazonú,
  • fekvő fazonú,
  • csatos,
  • csat nélküli,
  • kisméretű férfi bőr pénztárca és egészen
  • nagy férfi brifkó is használatban van. 

Igazából már a férfiaknak készült pénztárcák is nagyon sok fazonban kaphatóak. 

Hogyan záródjon, legyen e átfogó patentos csatja, vagy inkább ne? Van cipzáras férfi bőr pénztárca is, ami igen egyedi. Ilyen nálunk ez a cipzáras Pierre Cardin férfi pénztárca fekete színben.

Külön rekesz az aprópénznek, rejtett belső zsebek, kártyatartók száma, stb. Sok alap kérdésre kell tudni válaszolni a férfi pénztárca vásárlás előtt.

3. Mekkora legyen a férfi pénztárca?

A legjobb férfi pénztárca az, ami Neked kényelmes. Hol hordod? A nadrág zsebben, az ing zsebben, vagy a kis válltáskádban? Egyszerűen csak bedobod az autó kesztyűtartójába? A döntés a Tiéd.

A kisméretű férfi pénztárca a zsebben való viselésnél hasznos. Minél kisebb, annál jobb. Több ilyen férfi pénztárcánk is van a webshopban. Ezekben ugyanúgy vannak kártyatartó rekeszek, aprópénztartó rekeszek és a papírpénzt is szépen el lehet helyezni benne. 

A kisméretű férfi pénztárca kedvelt választás, főleg valódi bőr anyagból.

A nagyméretű férfi pénztárca azoknak nyerő, akik szeretik, ha kényelmesen vannak elhelyezve a bankjegyek a pénztárcában, mellettük pedig több kártyát és több aprópénzt is szeretnének elhelyezni benne.

A nagy férfi brifkó pedig azoknak való, akik sok-sok papírpénzzel dolgoznak, ilyenek a pincérek, a taxisofőrök, a vállalkozók és egyéb olyan személyek, akiknél a pénzforgalom gyakori. 

4. Milyen színű legyen a férfi pénztárca?

Ez nem egy nagyon nehéz kérdés.

A férfiaknál leggyakoribb választás a fekete színre esik pénztárca vásárláskor. Ez a legklasszikusabb szín, ami mindenhez illik. Minden korosztálynak tökéletes, örök darab, must have beszerzendő kiegészítő.

A fekete férfi pénztárca mellett a sötétbarna is nyerő választás. A kék színű férfi bőr pénztárca pedig fiatalosságot, lazaságot, lezserséget és stílusosságot sugall használójáról.

5. Biztonságos férfi pénztárcák RFID védelemmel.

Ha fontosnak tartod a pénztárcádban lévő kártyáid adatait, akkor válassz RFID védelemmel ellátott pénztárcákat. Ezek a kártyaadat lopás ellen megtervezett pénztárcák, melyek kialakításuknak köszönhetően blokkolják az adathalászok eszközeit. Ilyen pénztárcában a kártyáid és az azokon lévő adatok, valamint pénzösszeg biztonságban vannak.