Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Női táska nyárra. Milyen a 2024-es divat?

Női táska nyárra. Milyen a 2024-es divat?

A 2024-es női táska divat izglmas színeket és formákat jelenít meg. 

Gyere és vesd bele magad legújabb cikkünkbe, ahol megmutatjuk, melyek azok a női táskák, amiket érdemes beszerezni 2024-ben nyárra.

Ha idén nyáron szeretnél igazán trendi és kényelmes, jól használható táskát magadénak tudni, akkor a Plazabox.hu webáruház női táska kollekciója között megtalálhatod a tökéletest.

Május vége van, s közelítünk a június felé. Pár hét és itt az igazi forró nyár, amit sokan úgy szeretünk. Igaz már a napokban is felvehettük a lenge nyári ruhákat, de most kezdődik az igazi forró nyári időszak.

Te is ilyenkor jobban szeretsz divatolni, mint ősszel és télen?

Nyáron valamiért jobban szabadjára engedjük a stílusunk kibontakozását és merészebben öltözködünk. Merészebb kiegészítőket és színeket öltünk magunkra, amitől megváltozik az egész hangulatunk és rezgésünk is.

A nyári divat tehét nagyon izgalmas, nagyon jó kedvű és nagyon friss, trendi. 

A 2024-es női táska divat rengeteg olyan újdonságot hoz be, amitől igazán modernnek és örömtelinek érezhetjük magunkat.

Mind a színek, mind az anyagok és a formák is lehengerlőek.

Atervezők ebben a szezonban a sokszínűséggel nyűgöznek le, ezáltal pedig mindenki kedvére választhatja ki a számára leginkább preferálható női táskát.

1. A hatalmas és az apró.

2024-ben újra divatos lett a hatalmas női shopper táska, amivel bevásárolni is elmehetünk és munkába járáshoz is tökéletes. A nagyméretű női válltáska egy olyan megoldás, amit akkor veszünk a vállunkra, amikor tudjuk, hogy aznap megterhelő, sok helyre menős napunk lesz és szükség lesz minden fontos dologra a táskában.

2. A kisméretű női táska, azaz a kis ékszer táska.

Szintén nagyon nagy divat idén ez az apró kis női kiegészítő. A mini női táska kézi és vállra akasztható változata is hódít. Ebben a kisméretű női táskában elvihetjük magunkkal a telefonunkat és a kedvenc rúzsunkat, plusz a kulcsainkat is beletehetjük. Más nemigen fér el benne, de ez pont az a női táska, amivel kényelmesen járhatsz-kelhetsz egy lenge nyári ruhában.

3. A félhold alakú táskák.

A félhold alakú táskák talán a 80-as, 90-es években hódítottak nagyon, de szerencsére 2024-ben újra divatba jöttek. Ez egy roppant kényelmes viseletű táska, amit vállunkra véve csodása hordhatunk. Az úgynevezett "pouch bag" stílusú női táska kisméretben és nagyméretben is hódít. Így azt választhatod, amelyik Neked megfelelő.

Webáruházunkban megtalálod a Pierre Cardin félhold alakú női táskát, mely fehér és fekete színekben is kapható.

4. Mobiltartós kis női táska és pénztárca egyben.

Szintén egy zseniális női táska, ami nyáron tökéletes a legforróbb napokon. Ebbe a kis női táskába csak a mobiltelefon és a készpénz, illetve a bankkártyák, vásárlói kártyák, a kulcsok, a rúzs és a papírzsebkendő fér el.

Ez a kisméretű női táska a 2024-es év legkeresettebb táskája volt, mely nálunk is megtalálható valódi bőr és műbőr anyagból is. Nagyon kedvező áron, már 3990 Ft-ért megvehető a műbőr, de a valódi bőr is 11990 Ft-ért igazán jó választás egy 2:1 női táskáért.

5. Arany és ezüst színek.

A nyárhoz tökéletesen passzoló fémes színek is lenyűgözőek a 2024-es női táska trendben. Akár női hátizsák, akár női válltáska, kisméretű oldaltáska, vagy egy szép alkalmi táska, az arany és az eszüst színek minden szettet feldobnak. 

Nagyméretű női shopper táska, vagy városi hátizsák, ezeket a színeket viselheted farmerhoz, fehér nyári ruhához és kosztümökhöz is. Zseniális, ezt egyszerűen nem lehet kihagyni idén.

6. Láncos táskák.

A láncos részletekkel díszített női táskák eleganciát és stílusos, feltűnő megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ezek az elegáns női táskák az esti vacsorákhoz, az esti városi sétákhoz és az alkalmi eseményekhez is jó választásnak bizonyulnak.

7. Virágos női táska.

Természetesen a virágmintás női táskák nem maradhatnak el a 2024-es nyári táska divat felsorolásból. Romantikus hangulatukkal minden nap jobb kedvre derítenek, amikor vállaidra veszed. Lehet ez akár egy szép női hátizsák, egy kisméretű női válltáska, vagy egy nagyméretű női táska is. 

8. Női hátizsák.

A legnépszerűbb női táska 2024-ben is. Kényelmes és praktikus, a formák és a színek sokasága között pedig Te is megtalálod azt a női hátizsákot, ami tökéletes lesz a mindennapokra.

Vannak kisméretű, közepes és nagyméretű női hátizsákok, ezeket nálunk, a Plazabox.hu webáruházban is megtalálod. Szerencsére szűrőnk segítségével pedig nagyon hamar rálelhetsz arra, amit konkrétan keresel.

9. Strandtáska.

Egy szép színes, nyári hangulatú, nagyméretű strandtáska, amibe mindent bele tudsz rakni, amikor a strandra, vagy a tengerparti nyaralásra mész. Ezek a női táskák lehetnek normál méretűek és lehetnek családi strandtáskák is, ha több törölközőt és vízi játékokat kellene elpakolni bele.

A női táska trendek 2024-ben is nagyon kellemes színeket, anyagokat és ami a legfontosabb, kényelmes fazonokat tartogat mindenki számára.

A Plazabox.hu webáruházban minden táskát megtalálsz, ami divatossá és praktikussá teheti a napjaidat. Legyen az egy női hátizsák, vagy egy nagyméretű családi strandtáska, mi a legnagyobb örömmel küldjük el Neked a megrendelésed.

Tudtad, hogy nálunk a Foxpost csomagautomatába kézbesítés díja csak 690 Ft?

Ha nem tudtad, akkor tartsd észben, amikor táskát szeretnél vásárolni. Add tovább a hírt ismerőseidnek is, hogy ők is kedvező baráti áron tudjanak rendelni női táskát az idei nyárra!

Bármilyen kérdésed, észrevételed van? Keress minket elérhetőségeinken!

Telefonszámunk: +36 70 209 62 46

E-mail címünk: ugyfelszolgalat@plazabox.hu