Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Női táska akció és olcsó szállítás!

Női táska akció és olcsó szállítás!

Engedj a kísértésnek és válassz egy új női táskát akciós áron, Webáruházunkban!

Női bőr táska, vagy női eco bőr táska, a Plazabox.hu webáruházban mindenféle női táska akciós áron található meg.

A női ruhák, a női kiegészítők, női táskák hatalmas boldogságforrás lehetnek. 

A nőknek ezzel kapcsolatban a táska és a cipő a legfontosabb a mindennapos divatban. Kifejezhetjük velük stílusérzékünket, szépérzékünket és az egész önkifejezésünket sajátunkéra szabjuk velük.

A női divat világában a táskák hatalmas hangsúlyt kapnak, ez webáruházunk kínálatán is megmutatkozik.

Rengetegféle stílusú, formájú, színű női táska található virtuális polcainkon. Válogass kedvedre és szeress bele újdonsült kedvencedbe. Minden szín, minden méret, minden divatstílus elérhető áron lehet a Tiéd.

Egy szép új cipő, egy szép új táska mindig felvillanyozza a napjainkat, ha pedig mindezek akciós áron vannak, akkor pedig az öröm fokozódik.

Mi, a Plazabox.hu webáruházban arra lettünk hivatottak, hogy minél többször tehessünk boldoggá nőket egy gyönyörű táskával! Ezt pedig hogy fokozzuk, a legjobb árakon vásárolhatsz tőlünk minőségi, prémium valódi bőr női táskát és hétköznapi, munkába járós táskát eco bőr anyagból, vagy vászonból.

Nálunk minden stílushoz találsz megfelelő női táskát, akármilyen alkalomra is szeretnéd.

Hétköznapi viselet, vagy elegáns, munkába járós laptop táska, esetleg egy kényelmes városi női hátizsák, nézz szét nálunk és csábulj el! Kis oldaltáska a nyári estékre, nagy shopper táska a hétvégi bevásárlásokhoz, vagy egy mindennapi használatra szánt kényelmes válltáska, nálunk mindent megtalálsz egy helyen.

Elcsábulni nagyon könnyű, hiszen nagyon baráti áron vásárolhatsz női táskát a Plazabox.hu-nál.

Vászon válltáska már 2990 Ft-ért, laptop táska 3590 Ft-ért, nagyméretű eco bőr női válltáska 4290 Ft-ért kapható. A legjobb árak nálunk vannak.

Valódi bőr női táska akció szintén hihetetlen áron! 

Valódi bőr női táska már 6990 Ft-os akciós ártól, a többit pedig nézd meg a kínálatban. Kattints ide és elvezetlek a legszebb bőr táskákhoz!

Nálunk a női táska kategóriában külön az akciós táskákra is tudsz szűrni. Ehhez pipáld ki a szűrő paramétereknél az akciós státuszt és így a rendszer már csak azokat a táskákat listázza Neked, amik akciós áron kaphatóak.

A női táska akció mellett nagy hangsúlyt fordítunk arra is, hogy a Vásárlóinknak a szállítási költség is kedvező legyen. Ezért vezettük be a Foxpost csomagautomatába kért megrendelések 690 Ft-os nagyon baráti áron történő lehetőségét.

20000 Ft-os kosárértéket meghaladóan pedig a Foxpost csomagautomatás rendeléseket INGYEN, szállítási költség nélkül küldjük.

A női táska akció mellett tehát számunkra fontos a többi kedvezmény bevezetése is.

Bízunk benne, hogy aki nálunk vásárol táskát, az nem csupán egy boldog, minőségi női táska tulajdonosa lesz, hanem egy elégedett, visszatérő ügyfél is, aki szívesen jön az oldalunkra, mert tudja, hogy nálunk többet kap, mint a megszokott.

Webáruházunkban lehetőség van a rendeléseket telefonon is leadni.

Ha nem szeretsz, vagy nincs időd a gép előtt, vagy a telefonon pötyögni, akkor egyszerűen csak hívd fel ügyfélszolgálatunkat, akik rögzítik a rendelésed helyetted.

Itt a helyed, ha a minőségi táskák elhivatottja vagy. Webáruházban csakis válogatott minőségű női táskákkal találod szemben magad. Ha az olasz divatot kedveled, akkor válogass a valódi bőr női táska akció között!

Rengeteg olasz női bőr táskánk van, a hétköznapi egyszerű fazontól a városi hátizsákon át az üzleties, elegáns női bőr táskákig. Tartós, prémium női válltáskák és oldaltáskák a kifinomult, igényes nőknek. Egy szép női bőr táska megtestesíti a finom nőiességet és olyan kisugárzást nyújt, amire minden nőnek szüksége van.

Egy ízléses, valódi bőr női táska időtálló darab, tehát megéri az árát. Legyen teljes a szetted a megfelelő kiegészítővel, a megfelelő táskával.

Női táska akció a letisztult stílustól az extravagáns, bohém stílusig.

Széles választékban és nagyon kedvező áron vásárolhatod meg nálunk legújabb női táskád. Rendelj az otthonod kényelméből, gyorsan és egyszerűen. Kattints ide és fedezd fel márkáinkat! Minden korosztálynak szeretnénk megadni azt, ami éppen trendi és divatos a számukra. Legyen szó a klasszikus fekete női táskáról, vagy a divatos arany, ezüst, vagy bronz és rosegold színekről, igyekszünk évszakról évszakra megújítani a felhozatalt. A női táska akció időről-időre megújul, érdemes visszanézni hozzánk rendszeresen.

Remélem kedvet adtunk a vásárláshoz és a nézelődéshez. Tedd kosárba a kiszemelt női táskát és rendeld meg.