Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Női pénztárca ajándékba

Női pénztárca ajándékba

Valódi bőr női pénztárca ajándékba, díszdobozban. Tökéletes, bármilyen alkalomra!

Keresed a tökéletes ajándékot nő társadnak, barátnődnek, kolléganődnek, családtagodnak?

Mit szólnál egy exclusive, prémium, igényes női bőr pénztárcához?

Ennek az ajándéknak minden nő örülne, ezért ajánljuk Számodra is, arass sikert vele. Ez a kiegészítő az, amire minden nőnek szüksége van és lehetséges, hogy a pénztárca gyakori fogyóeszköz is lehet.

Szeretjük olykor-olykor gyakrabban cserélgetni, esetleg évszakokhoz illőt használni. Ezért is vagyunk mi nők, mert szeretjük a divatot és a szép dolgokat, a mindennapi kiegészítőket.

Egy szép női pénztárca, ami illik az aktuális kedvenc táskánkhoz, vagy kifejezetten egy trendi, divatos fazonú piros női brifkó pénztárca az, ami megfog.

A Plazabox.hu webáruházban rengeteg gyönyörű, minőségi női bőr pénztárca található és rendelhető. A legjobb helyen jársz tehát. Ráadásul a szállítási idő is minimális, 1-3 napon belül házhoz szállítjuk, vagy Foxpost automatába. A rendelések leadásának többségében pedig már másnap csenget is a futár és örömmel adja át a várva-várt csomagot.

A szép pénztárca női vásárlóink kedvence, de sokszor a kedves férfiak vásárolják nekik ajándékba. És milyen jól teszik. A nőknek kedveskedni nagyon szép gesztus, pláne akkor, ha valami olyannal leped meg szeretted, amire már régóta vágyik és amit praktikusan használhat a mindennapokon.
Egy gyönyörű női pénztárca bőr anyagból, díszdobozban pont ilyen. Öröm adni és öröm kapni is.
Webáruházunk noi penztarca felhozatala minden nőnek kecsegtet valami csodálatosat.

Mivel a bőr női pénztárca az egyik leggyakrabban választott ajándék, ezért mi, a Plazabox.hu webáruház igyekszünk nagy választékot kínálni belőlük. 

Legyen az egy női piros pénztárca, vagy klasszikus fekete, válaszd bátran.

A minőségben megbízhatsz és ha nem tetszik az ajándékozottnak, nekünk vissza is küldheted és visszautaljuk a termék vételárát. Így kockázatmentesen vásárolhatsz tőlünk, kényelmesen és biztonságosan.

Számos fazon van a pénztárcák női felhozatalából, ezért azt javasoljuk, hogy idejében derítsd ki, hogy milyen az, amit szeret az ajándékozott. 

Miket vegyél figyelembe?

  • Fontos a pénztárca mérete
  • Fontos a színe
  • Fontos az elrendezése
  • Fontos az anyaga
  • Fontos, hogy férjen el a kedvenc női táskában

Lehetnek még egyéb személyes preferenciák például a kártyatartó rekeszek számáról, a rejtett rekeszekről, a záródásról, stb.

Ha a színt vesszük alapul, akkor a piros női pénztárca nagy eséllyel befutó lehet az öröm faktoron. A női pénztárca piros színben amúgyis a nők kedvence, s még a babona szerint is szerencsés ezt a színt használni pénztárcáinknál. Ha ilyet ajándékozol, akkor tegyél bele pár aprópénzt és papírpénzt is, mely megsokszorozza a szerencsét és vonzani fogja a pénzt az ajándékozottnál.

Ha pedig tovább megyünk és nem csak a színt, hanem a minőséget is figyelembe vesszük, akkor a piros bőr pénztárca díszdobozos változata egészen biztos, hogy nagy ujjongással lesz fogadva. 

Ha a hölgy stílusához közel áll a maximális nőiesség, akkor a piros lakk pénztárca is megfontolandó lehet. Ezek nagyon bájosak, csajosak, gyönyörűek. Nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen meseszép, mutatós minden női kézben. 

Szerencsére webáruházunkban ez a típusú pénztárca megtalálható több fazonban és méretben is, valódi bőr és eco bőr anyagban is. 

Egy szép, piros kisméretű női bőr pénztárca az alkalmi táskákban is el fog férni, ezért jó választás lehet.

A kisméretű női pénztárca azoknak jó, akik nem használnak sok vásárlói kártyát és bankkártyát, vagy épp azoknak, akiknek a készpénz nem foglalja el a helyet a pénztárcában. Ezek általában rendelkeznek papírpénztartó rekesszel, aprópénztartóval és néhány kártyatartóval.

A kisméretű női bőr pénztárca választható csupán alkalomadtán, amikor a kis alkalmi táskába kell egy pénztárca.

Illetve mindennapos használatra is, az előbb felsoroltakkor.

A nagyméretű női bőr pénztárca pedig a mindennap használatban lévő, nagyméretű női shopper táskákhoz ideális választás. Ez az a pénztárca, ami nagyon hasznos tud lenni, ugyanis minél nagyobb és minél több kártyatartóval rendelkezik, az annál jobb.

Ha az ajándékozottat gyakran látod hatalmas női táskákkal a vállán, akkor a nagyméretű női pénztárca az, amire a választásnak esnie kell.

A szép piros női pénztárca sok kártyatartóval tulajdonképpen a legkeresettebb pénztárcáink közé tartozik. Ilyen például a la scala pénztárca brifkó fazonban.

A dupla cipzáras női pénztárca is kapható, Silvia Rosa, Pierre Cardin és egyéb népszerű márkák képviseletében.

Ha már a márkáknál tartunk, akkor persze meg kell említenünk a márkás női pénztárca kínálatunkat is.

Jelen van a Lewitzky Swarovski női péntárca, a Gina Monti női bőr pénztárca, a Pierre Cardin, a Heavy Tools, a Bellugio, a Sylvia Belmonte pénztárca és az olasz egyedi női pénztárca kollekció is.

A női brifkó pénztárca koronázatlan királynője webáruházunkban az Absolute Leather márka, ami hihetetlen népszerűségnek örvend. A hatalmas kapacitású pincér pénztárca nagyon praktikus, és nem csak a pincérek és taxisok körében, hanem a hétköznapokon is.

Ez a típus megtalálható piros, corall és fekete színben is, nagyon kedvező áron.

A bőr pénztárca női fazonban eszméletlenül sok lehetőséget nyújt azoknak, akik ajándékozni szeretnének. Mindenféle szín, sokféle rendszerezhetőség, kártyatartók, irattartók, stílusirányzatok, mind-mind nagyon egyediek.

Ha pedig az olcsó női pénztárca is megteszi, akkor a parafa anyagú, a műbőr és az eco bőr anyagú pénztárcáinkat is vedd szemügyre. Ezek is hihetetlenül szépek és minőségiek is. A parafa pénztárcák pillangós, virágmintás, madár mintás, stb. kedves stílusban kaphatóak.
A nagy női pénztárca mustra végéhez értünk. Remélem sikerült egy kicsit segítséget nyújtani Neked, aki éppen a tökéletes ajándékot keresed.