Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Női hátizsák anyaga bőr, vagy műbőr legyen?

Női hátizsák anyaga bőr, vagy műbőr legyen?

Téged is utól ért a női hátizsák divat hóbort?

Te milyen anyagút választottál? Valódi bőr, vagy műbőr? Esetleg már mindkét anyagú hátizsákot beszerezted?

Sokan töprengenek, hogy szeretnének egy klassz női hátizsákot, de nem tudják, milyen anyagút rendeljenek. Teszik fel a kérdést ügyfélszolgálatunkon, hogy mi mit javasolunk.

Azt szoktam erre válaszolni, hogy mindkét döntéssel egyet tudok érteni. Mindkét anyagnak megvannak az előnyei. Pár fontos kérdést szoktam ilyenkor feltenni a kedves érdeklődőknek. Például ezeket:

Neked mi a célod a hátizsákoddal? Mi a fontos, amikor a vállaidra veszed majd?

Megjelenés, kényelem, funkcionalitás, divatosság, évszakoknak való megfelelés?

Ha ezekre a kérdésekre megkapom a válaszokat, akkor máris közelebb vihetlek a megfelelő döntésig.

Egy női hátizsák sokféleképpen tehet minket boldoggá.

Lehet könnyed, kényelmes és szinte észrevehetetlen. Lehet nagyméretű, amibe minden belefér. Lehet divatos, lehet trendi. Lehet olcsó és lehet drága. Lehet tartós és lehet kevésbé tartós. 

Igazság szerint minden azon múlik, hogy a Te szemed előtt milyen dolgoknak kell megfelelnie majd a mindennapok során.

Milyen gyakran fogod hordani?

Mert ha minden nap, akkor inkább a valódi bőr változatot válaszd. A bőr női hátizsák annyira tartós, hogy akár évtizedekig is hordhatjuk őket, de hosszú hosszú évekig egészen biztosan.

Ha nem minden nap, hanem csak alkalomadtán veszed vállaidra a hátizsákot, akkor talán megfelel egy műbőr női hátizsák is, ami nem olyan nagy beruházás, mint egy igazi bőr anyagú.

A női hátizsák műbőr változata is szebbnél szebb modelleket tartogat Számodra. Válassz egyet és próbáld ki.

Ha Számodra fontos a prémium kiegészítő és a tökéletes megjelenés, akkor a valódi bőr női hátizsákokat ajánljuk Neked. A finom tapintású, igazán nívós és minőségi, olasz bőr női hátizsákok káprázatosan szépek.

Exclusive női ajándékot keresel? 

Akkor a valódi bőr női hátizsák minden korosztálynak tökéletes, szép és praktikus lehet.

Egy szép valódi bőr női hátitáska minden nőnek örömet okoz. Ha ismered az ajándékozott ízlését, akkor biztosan a megfelelő színt és fazont fogod Neki választani.

Térjünk rá kicsit a műbőr női hátizsákokra.

Attól, hogy egy elegáns női hátizsák műbőr anyagból készült, még lehet maximálisan tartós és szépen kidolgozott, lehet jó minőségű, sőt.

A most készült női hátizsákok műbőr anyagból szintén prémium minőséget képviselnek. Nem kell félni tőlük, mivel ezek a szintetikus elegáns női hátizsákok is megfelelhetnek preferenciáidnak.

Webáruházunkban nagyon sokféle ilyen szép női hátizsákot fedezhetsz fel. Rengeteg szín, sokféle fazon, többféle méret között válogathatsz. Kínálatunkban minden korosztály megtalálja a több száz női hátizsák között azt, amit szeretne.

Nem mellesleg pedig ezek a női hátizsákok roppant kedvező áron tárulnak eléd. Így akár egy valódi bőr női hátizsák árából akár két, vagy három műbőr hátitáskát is rendelhetsz.

Mindkét anyagú női hátizsák többféle stílusban is képviselhet téged.

Egy igazán szép, sportosan elegáns női hátizsák elkísérhet a munkába és az üzleti megbeszélésekre is. Legyen az valódi bőr, vagy műbőr, a lényeg, hogy megjelenésedhez passzoljon, Te pedig győzz meg mindenkit a kirobbanóan jó stílusoddal.

Ha még nincs hátizsákod, de szeretnél egyet, akkor mindenképpen próbáld ki valamelyik anyagút, a tapasztalataiddal pedig várunk vissza. Számolj be róla, hogy milyen volt akár a valódi bőr, akár a műbőr.