Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

A webshopok előnyei!

A webshopok előnyei!

Miért érdemes webshopban vásárolni táskát, bőröndöt vagy pénztárcát a fizikai bolt helyett? Olvasd el lebilincselő blogunkat a témáról.

A hagyományos üzletek helyett mik az online webáruházak előnyei?

A webáruházi vásárlások egyre népszerűbbek az utóbbi időben. Már átlendültünk azon a félelmen, hogy a pénzünk és a bankkártyánk adatai illetéktelenekhez juthatnak. Ma már olyan biztonságos fizetési módszerek léteznek, amelyekkel nem történhet baj.

Az internetes kereskedelem és az online bankkártyás fizetési lehetőségek is nagyot fejlődtek. Ennek eredménye, hogy egyre többen döntenek úgy, hogy a fizikai boltok helyett inkább online lesznek törzsvásárlók egy-egy webáruházban. 

Akciós árak

Sokkal több és sokkal nagyobb akciót kínálnak az online webáruházak, mint a fizikális, hagyományos boltok. Ezt annak is köszönhetjük, hogy az online webáruházaknak kevesebb fenntartási költségeik vannak. Egy fizikai boltban több alkalmazottra van szükség, nagyobb a rezsi és a kötelező egyéb költségek. A webáruházak így versenyképesebb árat tudnak kínálni a vásárlóiknak. A webshopok folyamatos akciói nem véletlenül vonzzák be a pénztárcabarát árakat kedvelő vevőket.

Sok időt takaríthatunk meg

Ha webáruházban vásárolunk, nem töltünk időt utazással. Online vásárolni otthonról, vagy a munkahelyünkről is pár perc alatt lehet, sőt, ezt akár még éjszaka is megtehetjük, amit egy hagyományos fizikai üzletben nem. Nem kell a dugóban ülni, nem kell hosszasan parkolóhely után keresgélni. Online, kényelmesen, a kanapéról is megvehetjük kedvenc termékeinket. Nem beszélve a sorbanállásról. Sokunk ezt nem kedveli a legjobban, amikor hagyományos boltban vásárolunk. A webshopok vásárlási folyamata egyszerű, átlátható és gyors, így sokkal rugalmasabb, mint a fizikai boltokban. A kiválasztott termékeket egy kattintással be lehet tenni a kosárba, majd szintén egy gombnyomásra ki lehet fizetni azokat. 

Nagy választék

Az online webáruházakban gyakran nagyobb a választék, mint a hagyományos boltokban, ahol korlátozottak a méretek és a terek. Az online üzletben számos termék kategória vehető szemügyre, több száz, vagy több ezer termékkel. 

Pénzmegtakarítás

Ugyan a webáruházak mindegyike kér szállítási díjat, amit a futárszolgálatnak meg kell fizetni, mégis sokkal többet spórolunk vele, mintha fizikai boltba mennénk. Biztos vgyok benne, hogy 990, vagy 1290 ft-tól sokkal többet költünk felesleges dolgokra, vagy több pénz megy el üzemanyagra, amíg eljutunk a hagyományos boltba. 

Kupon kedvezmények, VIP vásárlói kedvezmények

A webáruházakban rendszeresen vannak hatalmas kupon kedvezmények és VIP kedvezmények is, esetleg pontgyűjtő rendszer, melyekkel nagyon sok pénzt tudunk spórolni. Érdemes ezeket megigényelni, vagy feliratkozni a hírlevélre, melyben első kézből informálódhatunk az aktuális árleszállításokról is.

Garancia és visszaküldés

Természetesen a webshopoknak is kötelező a garanciaális jogszabály betartása és a termék visszaküldés is rendelkezésre áll, ha nem tetszik amit kaptunk. Ilyenkor elég kitölteni a visszaküldési űrlapot, vagy felvenni a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal. 

Konzekvencia

Tudom, vannak olyan termékek, amiket jobban szeretünk megtapintani, esetleg megszagolni, mielőtt döntést hozunk a megvásárlásáról. A Plazabox webáruházban található táskák, bőröndök, pénztárcák, stb. olyan termékek, amelyeket enélkül is bátran megrendelhetsz egy kattintással. Igyekszünk minden táska belső részéről is fotót készíteni, hogy még azt is láthatóvá tegyük vásárlóink számára. Mivel egy táskánál fontos az elrendezés is és a belső kialakítás, ezért erre különösen nagy hangsúlyt fektetünk.

Kérlek válaszd webáruházunkat, ha találtál olyan táskát, pénztárcát vagy egyéb terméket, ami megtetszett Neked.

Nézz szét először a női táska kategóriánkban, ahol csodálatosabbnál-csodálatosabb divattáskákat találhatsz, a lehető legkedvezőbb áron!