Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Miért a piros pénztárca?

Miért a piros pénztárca?

A piros pénztárca a nők álma, ami nem csak a fengshui szerint szerencsés.

A piros szín a nőiesség egyik legvonzóbb színe, nem mellesleg pedig csodálatosan megélhető vele a nőiesség kifejezése is.

Ha szeretnéd megmutatni valahogyan azt, hogy milyen fantasztikus érzés nőnek lenni a világban, válassz olyan kiegészítőket, melyeket nem csak hogy szívesen is használsz és viselsz, de még praktikusságukkal meg is könnyítik Neked a mindennapokat. Minden egyes olyan ruhadarab, vagy női táska és más kiegészítő, melyet örömmel veszünk fel, vagy hordunk, magabiztossággal áld meg minket. A piros szín önbizalmat ad és mi nők bizony tudjuk, hogy a pirosat viselő nőknek bizony nincs is gond az önbecsüléssel. Hordd Te is bátran, kezdd el a gyakorlást még ma!

Kezdd el egy piros pénztárca megvásárlásával, mely egy apróságnak tűnik csupán, ereje viszont annál nagyobb!

Egy lenyűgöző piros bőr pénztárca pont rád ruházza azokat a tulajdonságokat, melyekkel ragyogóak lehetnek a napjaid. Mivel mindannyian szeretjük a szépet, a minőséget és a nőies létet, vegyük körbe magunkat olyan dolgokkal, melyek örömet okoznak és boldogsággal töltik fel szíved. Ha pont most van szükség egy új pénztárcára, akkor feltétlenül válaszd a piros színt.

A piros női pénztárca szerencsére webáruházunkban is elérhető, s igencsak népszerű termékkör ez.

Ennek mi tiszta szívből örülünk, mert szeretünk örömet okozni és szeretjük szebbnél szebb termékekkel elhalmozni vásárlóinkat. Olyan márkákkal találkozhatsz a Plazabox.hu webáruház oldalán, mint a Pierre Cardin, a Heavy Tools, a Lewitzky Swarovski, RovickyJennifer Jones, Bellugio, Sylvia Rosa, Gregorio, stb. A márkák skálája egyre szélesebb, nézz be hozzánk később is.

A női piros pénztárca ajándékba és saját részre vásárolva is meghozza a várva-várt örömöt és elégedettséget. Ajándékba a piros pénztárca a babona szerint még hatásosabb, ugyanis ha piros pénztárcát ajándékozunk valakinek, akkor az elhozza a bőséget, vonzza a pénzt. Az ajándékozást úgy tedd, hogy helyezz el benne egy bármilyen bankjegyet is, s úgy add át az ünnepeltnek.

Nem tudni, hogy a női pénztárca piros színe a szóbeszéd miatt ilyen népszerű, vagy egyszerűen csak a nőiessége miatt. Egy azonban megingathatatlan, a közkedveltsége. 

Neked van már?

Ha nincs, a piros lakk pénztárca is érdekelhet. Ez a változat még tudja fokozni a csajosságot. Csillogó megjelenésével, amikor előveszed a táskádból, biztos rád szegeződik néhány tekintet. Választhatod cipzáras változatban, de patentos és hagyományos csatos kialakítással is.

A női piros bőr pénztárca díszdobozos változatai tökéletes ajándékötlet lehetnek akkor, amikor egy szeretett személyt illene megajándékozni valami elegánssal. A gyári díszdobozban lévő női pénztárcák nagyon szépen, elegánsan csomagolhatóak be némi csomagoló selyem papírral, s így átadva gyönyörűséges meglepetést lehet vele okozni.

A női bőr pénztárca piros színben a legszebb ajándékok egyike, bármilyen korosztályról és bármilyen alkalomról leyen szó. Ugyanúgy illik ez az ajándék egy kamasz lánynak, mint egy szépkorú hölgynek. 

Egy szépséges piros női bőr pénztárca saját részre is öröm, hiszen minden nő megérdemli, hogy néha meglepje magát valami kedvessel. Noha a pénztárcákat nem cserélgetjük gyakran, de ha a régi már megkopott, ideje lecserélni egy újra. Tedd ezt meg nálunk, a Plazabox.hu kínálatából.

Milyen méretet szeretnél? A nagy piros pénztárca minden kártyát és sok bankjegyet, valamint aprópénzt is képes elrejteni magában. A kisméretű piros pénztárca pedig akkor szerencsés, ha általában kis női táskákat hordasz és kell, hogy elférjen benne a buksza is.

Női lakk pénztárca felhozatalunk valódi bőr és műbőr változatokban is nagyon csajos küllemmel rendelkeznek. Egy szép Gregorio női pénztárca biztosan nagy sikert arat, ha ajándékba adod. Általában a hosszúkás fazonokat részesítjük előnyben, mert ebben a változatban lehet a legrendezettebben elrendezni a kártyákat és a bankjegyeket is. 

A piros pénztárca a szerencse színe, mely a divatosság mellett a jóléted is megalapozhatja, ha hiszel a babonának. Építsd be a ruhatárad és kiegészítőid közé és tégy egy próbát. De ne csak a babonára gondolj, hanem a praktikumra is.

A Plazabox.hu webáruház minőségi női pénztárcái megbízhatóak és nem utolsó sorban olcsóak is.

Legyen szó márkás bőr pénztárcáról, vagy műbőr pénztárcáról, nálunk a megfizethetőség is nagyon fontos szempont.

Áraink barátiak, a szállítási költséggel együtt. 

Minden női pénztárca szállítási díja 990 Ft. 

Ruházd fel magad a piros szín varázserejével! Piros rúzs, piros női pénztárca és Tiéd a világ, önbizalommal telve!