Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

A tökéletes férfi pénztárca!

A tökéletes férfi pénztárca!
1. Milyen színt válassz? 2. Milyen fazont válassz? 3. Milyen anyagút válassz?

A férfi pénztárca kisméretű, mégis nagyon fontos kiegészítő.

Nagyobb hangsúlyt kell fektetni a kiválasztására, mint gondolnád. Ajándékba szánod? Akkor maradj velünk és elmondjuk, milyen szempontokat vegyél figyelembe, hogy a tökéletes pénztárcát adhasd át az ajándékozottnak!

A pénztárca meghatározó szereppel bír a férfiak körében.

Sokat elárul milyensége a használójáról. 

Milyen anyagú, milyen színű, mekkora, hogyan néz ki? Nem hiszed, de igenis a férfiak is figyelik egymást úgy, ahogyan a nők. Fogadjunk, hogy Neked is tetszett már meg egy stílusos kiegészítő másnál és elgondolkodtál azon, hogy honnan fogsz Te is hasonlót beszerezni!

A kifinomult férfi stílus nem csak női szemmel vonzó. 

A férfi bőr pénztárca ma már szinte státusszimbólum. Amikor elővesszük és fizetünk vele, azt a körülöttünk lévők látják, hiába addig a táska, vagy a nadrágzseb mélyén csücsült. Nem alábecsülendő tehát a férfipénztárca minősége és kinézete.

Még ma is hagyomány, hogy a férfiak fizetnek a hölgyek társaságában a különféle helyeken. Ilyenkor a férfi bőrpénztárca külleme jócskán meghatározó. Hidd el, hogy ez ugyanolyan döntő, mint ahogyan a cipőinket, vagy táskáinkat megválasztjuk. Ha egy szépen öltözött, sikkes férfi egy rongyos pénztárcával fizet, az valljuk be, nem túl megnyerő. 

Persze nem kell méregdrága pénztárcára gondolni minden esetben, de egy minőségi férfi bőr pénztárca és irattartó mindenképpen dukál.

Lássuk a lényeget.

Milyen férfi pénztárcát szerezz be, ha a maximalizmus a Te legszebb szavad?

1. Milyen színt válassz?

A fekete férfi pénztárca a legnépszerűbb. Ha nem szeretnél mellé lőni az ajándékkal, akkor ez a tuti tippünk. A fekete pénztárca férfi társainknak egy olyan kiegészítő, ami minden ruhadarabhoz illik. Hétköznapi és elegáns szettekhez is tökéletesen illik. Ajándékba mindenképpen díszdobozos változatot válassz webáruházunkból, amit nagyon szépen be tudsz majd csomagolni, mielőtt a megajándékozottnak átadod. 

A fekete férfi bőr pénztárcák tehát 99% eséllyel jónak bizonyulnak, nem lehet vele csalódást okozni.

Ha valaki mégsem a fekete színt szeretné, akkor a sötétbarna, vagy a sötétkék férfi irattartó pénztárca mellett is leteheted a voksodat. Az olyan sötétkék márkás férfi pénztárca, mint például a Wild, vagy a Pierre Cardin kifejezetten sportos férfi pénztárca stílust adnak használójának. Bátran választhatóak a feketétől eltérő színek is.

2. Milyen fazont válassz?

  • A klasszikus férfi bőrpénztárca talán a fekvő fazonú, oldalán egy patentos záródású csattal. Ezt használja tulajdonképpen a férfiak többsége. Ez egy nagyon kiváló fazonú férf pénztárca, ami igen praktikus és biztonságos is. Kényelmesen fizethetünk vele, mert kézreálló, a patentos csattal pedig összefogjuk a pénztárca tartalmát, benne a bankjegyekkel és iratokkal.

  • A következő az álló fazonú férfi bőr pénztárca, ami lehet patentos záródású és lehet enélküli is. Az álló fazonú nagyméretű férfi pénztárca azért jó, mert a bankjegyeket mélyebbre tudjuk tenni benne. Azaz a pénz biztonságosabb ebben a típusban, mert kevesebb esély van arra, hogy kihulljon belőle.

  • A férfi brifkó egy következő fazon, mely szintén igen népszerű és hasznos. Ez a nagyméretű férfi pénztárca sok tágas rekesszel rendelkezik, ebbe nagyon sok bankjegy tartható. Van benne kártyatartó rekesz és aprópénztartó zseb is. Előszeretettel választják ezt a férfi brifkó pénztárcát a taxisok, a pincérek és azok az emberek, akik sok készpénzt hordanak magunkál a munkájukból kifolyólag.

  • A kisméretű férfi pénztárca a klasszikussal megegyező fazonú, ám a mérete kisebb. A papírpénz ugyanúgy elfér benne, a pénztárca mérete mégis kisebb. Ezt a pénztárcát azok választják, akik a zsebükben szeretik azt hordani. Kis helyen elfér, mégis minden irat és a bankjegyek és az aprópénz is kellő tárolóban kaphat helyet. Webáruházunkban minden férfi pénztárca adatlapján feltüntetjük a méreteket is. A tipikus méret a 12-13 x 10 cm, az ettől kisebb pénztárcák kisméretűnek számítanak.

  • A sportos férfi pénztárca fazont kedvelőknek ajánljuk figyelmükbe a Heavy Tools férfi pénztárca kollekciónkat. Ezek a pénztárcák nem bőr és nem műbőr anyagúak, hanem poliészterből készültek. Nagyszerű társunk lehet a kirándulások és a nyaralások alkalmával. Nem csak felnőtteknek, de gyerekeknek is ajánljuk ezt a márkás férfi pénztárcát, valóban sportos fazonban.

  • Vékony férfi pénztárca álló fazonnal, patent nélkül. Ez a fazon az elegáns megjelenésű úriembereknek dukál, akik az ing zsebben szeretik tartani a pénztárcájukat. A patentos csat nélküli férfi pénztárcák nem akadályozzák az ingzsebbe való behelyezést, ezért kedvelik annyira ezt a típust.

  • Férfi kártyatartó pénztárca. Ez egy igazán kisméretű pénztárca, amiben sok kártyát helyezhetünk el és némi aprópénzt. Az aprópénzre gyakran van szükség a parkolás kifizetésére, vagy néhány automata gépnél csak ezzel lehet fizetni. A bankjegyeket pedig a bankkártya válthatja ki, tehát ha inkább bankkártyával szoktál fizetni, ezt a mini kis kártyatartó pénztárcát ajánljuk jó szívvel.

Ha már felsorakoztattunk minden fazont, essen szó a pénztárca anyagáról is.

3. Milyen anyagút válassz?

Talán nem mondok újat azzal, hogy a valódi bőr férfi pénztárca a legnépszerűbb választás a vásárlóknál. Mivel a valódi bőr anyag egy igen tartós, természetes és nívós anyag, pénztárcáinkat szeretjük ezzel a tulajdonsággal használni.

A Pierre Cardin férfi pénztárca a Plazabox.hu webáruház legkeresettebb férfi pénztárcája. Ez a márkás férfi pénztárca ajándéknak és saját részre vásárolva is tökéletes választás. Rendkívüli stílusosságát és prémium minőségét a több évtizedes gyártási tradíció adja. Pierre Cardin, a világhírű divattervező és divatház tulajdonos szíve-lelke és a stílus szeretete tükröződik vissza minden egyes pénztárcában.

Vásárolj Te is egy prémium férfi pénztárcát és tapasztald meg, milyen, amikor egy ilyen exclusive termék birtokában vagy. Öröm vele fizetni, öröm kézbe venni és öröm megszimatolni a valódi nappa bőr illatát.

Reméljük, sikerült egy kis kiindulási pontot adni a bőr pénztárca férfi használóinak szánt összeállíásunkkal. 

A legjobb férfi pénztárca fazonok és márkák a Plazabox.hu webáruházban találhatóak meg, a legjobb árakon. A megfizethető, prémium, márkás termékek szerelmesei vagyunk és szeretnénk átadni ezt a tapasztalást minden vásárlónknak. Ezért is tartjuk a legjobb árakat.

Vásárolj tőlünk minőségi férfi pénztárcát és kedvező (990 Ft) szállítási díjjal küldjük el Neked!

Kérdés, észrevétel esetén keress minket bizalommal:

Telefonszámunk: 06702096246

E-mail címünk: ugyfelszolgalat@plazabox.hu