Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-V: 8:00-20:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

2024-ben mindenki ezeket a táskákat keresi

2024-ben mindenki ezeket a táskákat keresi

Mivel lehet a nőknek nagy örömöt okozni? Hát naná, hogy egy szép új táskával!

Egy divatos új táska mindig boldogság forrás. Mindig van egy olyan alkalom, amikor a meglévő táskáink nem elég tökéletesek. Na de hogyan lehetünk 2024-ben is sikkesek és kényelmesen divatosak? A megfelelő kiegészítőkkel és szettekkel.

Mivel a kiegészítők közül a táskák kapják a legnagyobb figyelmet, nem mehetünk el szó nélkül az aktuális divat mellett. A táska imádóknak a 2024-es év nagyon ígéretesnek tűnik és számos izgalmas trend és stílus várható mind a női, mind a férfi táskák terén. 

Most megmutatjuk, milyen formákat, színeket, anyagokat és funkciókat várhatunk a következő évben. Mik lesznek a kedvencek, amik minden női szívet megdobogtatnak majd.

Nem kell luxusmárkát vásárolni ahhoz, hogy trendi és praktikus táskáink legyenek. Az is mindegy, hogy valódi bőr, vagy műbőr egy női táska, hiszen már a szintetikus anyagú táskák is csodákra képesek.

A Plazabox.hu webáruház táskái nem csak hogy trendiek, de minőségiek is. Minden táskát úgy válogatunk, hogy azokat mi magunk is el tudjuk magunkon képzelni. Vesd bele magad a 2024-es táska divat világába néhány percre és add át magad a szabadságnak, a pezsgésnek és az újdonság örömének!

Mindenekelőtt a klasszikusok. A nagy fekete női táska dobogós helyen áll.

A fekete női táska 2024-ben is az élen jár népszerűségben. Ez az a bizonyos táska, ami minden nő gardróbjában megtalálható.

A nagy pakolós női táska fekete színben egy igazi must have darab. Minden elfér benne, amire nekünk nőknek szükség lehet. Olykor hajlamosak vagyunk túl gondolni a dolgokat és azt is bepakolni a táskába, ami felesleges, de hát ugye így érezzük magunkat biztonságban. Mi lenne velünk, ha nem lenne a táskánkban a fésű, a tükör, vagy az esernyő, amikor száz ágra süt a nap?!

A fekete női táska az, ami bármilyen ruhához remekül illik, még nyáron is. Ez a múlhatatlan darab tehát 2024-ben is a legkeresettebb női táska marad.

Következő új kedvenc a sárga női válltáska lesz 2024-ben.

A 2024-es New York-i divathéten bemutatták az idei év színtrendjeit. Az egyik fő szín a Lemon Drop lett, ami megjelenik a legdivatosabb táskák között is. Ez az élénk és inspiráló sárga szín nem csak tavasszal és nyáron hordható majd, hanem egész évben nagyon csini kiegészítője lehet ruhatárunknak. 

Nyáron a ragyogó napsütést fokozza lelkünkben, télen pedig feldobja a komor fekete és őszi árnyalatokat. 

Egy ragyogó sárga női táska tehát legyen ott a Te idei trend bevásárló listádon is.

Női táska kék színben.

A 2024-es New York-i divathéten a Lemon Drop mellett a kék árnyalatok is megjelentek.

A Marlin és a Capri színek a kék egy-egy árnyalatai, amelyek a táska divatban szintén megjelennek ebben az évben.

Ez kifejezetten jó hír, hisz valljuk be, a kék farmer nadrág és a csinos farmer rucik, farmer ingek mindenki kedvencei. Milyen táskát is választhatnánk a farmer szettjeinkhez, mint egy trendi kéket?!

A kék női táska egy nagyon jól kihasználható szín, amit egész évben jól tudunk hordani. Illik a fehérhez, a piroshoz és az olyan élénkebb színekhez is, mint a zöld vagy a sárga. Légy merész és keltsd életre magad és környezeted vidám színekkel.

A női táskák méretei és formái 2024-ben változatosabbak lesznek.

A kisebb, könnyű válltáskák mellett hatalmas, shopper táska fazonok is felfedezhetők lesznek a női vállakon. A méret és a forma játékossága lehetővé teszi a nők számára, hogy kifejezzék egyéniségüket és igazodjanak az adott alkalmakhoz.

A hatalmas bevásárló táskák, vagy a tote táskák mellett ugyanolyan kedvelt a kis ékszer táska is, amibe alig fér el a kis pénztárcánk és a mobiltelefonunk. A kényelem mégis utat tör magának néhány eseményen, amikor egy ilyen aprócska, kis női táska lesz a kezünkben. 

A 2024 nyári táska trendben az arany és az ezüst hódít.

A fémes színek tökéletesen illenek a nyári életérzéshez. Mindegy, hogy xs méretű kis női táska, vagy nagyméretű női hátizsák, egy arany táska, vagy ezüst táska lehengerlő érzést fog kelteni viselőjében. Farmerrel, virágmintás ruhával, fehér inggel é feketével is tökéletes párosítás.

Jöjjenek a férfi táskák. Miket fognak hordani a vállukon ők 2024-ben?

Noha a férfiak többsége nem divatol annyira a táskákkal, de persze nekik is fontos, hogy kényelmes és jól használható táskákba tudjanak pakolni.

A 2024-es férfi táska divat alapját a minimalista stílus és a funkcionalitás jellemzi.

A férfiak körében a minimalista és a praktikus, funkcionális táskák továbbra is népszerűek lesznek. A letisztult vonalak, egyszerű színek és az alapvető funkcionalitás a legfontosabbak számuka. A sokoldalúság és időtállóság is fontos szempont, erre tökéletes példa a Pierre Cardin férfi táska kollekciónk.

Sportos elegancia.

A sportos elegancia egyre inkább teret hódít a férfi divatban, és a táskák terén is megjelenik ez a stílus. Várhatóan könnyű, strapabíró anyagokból készült sportos dizájnok válnak majd népszerűvé, amelyeket a mindennapi városi életben is könnyedén lehet viselni.

A Plazabox.hu webáruházban tökéletes példa erre a Heavy Tools férfi táska kollekció. Ezek a sportos, prémium férfi táskák a városi életmód rohanó férfiainak készült, akik okos és trendi megoldásokat keresnek a táska divatban is.

Látható, hogy a 2024-es év izgalmas új lehetőségeket és irányokat hozhat a táska divat terén.

A funkcionalitás, a stílus és a környezettudatosság egyensúlyának keresése, valamint az új technológiák integrálása valószínűleg meghatározó tényezők lesznek a következő év trendjében.

Bármi legyen is a kiválasztott táska stílus, a legfontosabb az, hogy a táska tükrözze viselője egyéniségét és kényelmét a mindennapi életben.

A Plazabox.hu webáruházban 2024-ben is azon fogunk dolgozni, hogy minden vásárlónknak elhozhassuk a tökéletes táskát.

Női táska, vagy férfi táska, esetleg bőrönd, vagy utazótáska amit keresel éppen, válogass kínálatunkban.

Kényelmes, gyors, egyszerű rendelés 0-24 online.