Ügyfélszolgálat, tanácsadás: 06702096246  |  H-P: 9:00-18:00

Örülünk, hogy itt vagy! Rendelj bátran, NYITVA VAGYUNK!

Blog

Női táskák minden évszakra!

Női táskák minden évszakra!

 

Vannak bizonyos női táskák, amik minden évszakban hordhatóak.

Jöhet szürke ősz, fagyos tél, kellemes tavasz, vagy tikkasztó nyár, ezek a táskák mindig jól jönnek.

A női táska életünk része.

Mi nők, imádjuk őket és nincs ez másképp itt nálunk a Plazaboxban sem. A női táskák rengeteg önbizalmat adhatnak nekünk a hétköznapokon. Egy praktikus és szép női táska nagy segítség akkor, amikor minden fontos dolgot magunkkal kell vinni. Munkába járni, elegáns rendezvényen megjelenni, kirándulni, bevásárolni, stb. Egy szép táska mindig szükséges.

A táska divat akár a ruha divat évszakokhoz is igazodhat. Vannak olyan anyagú táskák, amik kifejezetten a hűvösebb, fagyosabb évszakokhoz illenek és vannak, amik a melegebb nyári hónapokon praktikusak. A vászon táska jobb választás tavasszal és nyáron, a bőr táska pedig ősszel és télen. A divatos bársony táska szintén jobb választás télen. A táska színek tekintetében pedig kicsit már összetettebb a kérdés.

Ha olyan táskát szeretnél, ami viszont nem köteleződik el egy-egy évszakhoz, akkor a Plazabox ad most néhány tippet.

Egy fekete női hátizsák például tipikusan az a darab, amit télen és nyáron is viselhetsz a hátadon. 

Bár a nyári divat alapszíne nem éppen a fekete, a táskák esetében kivételt teszünk. A női hátizsák fekete színben például kiválóan illik egy szép sárga nyári ruhához és nyári szandálhoz. A fekete hátizsák az a táska típus, amit nem kell sajnálni akkor, ha egész évben nyüstöljük. Bátran hordhatjuk egész évben. 

Válassz egy kisméretű hátizsákot a nagyobb helyett és máris szuper nyári kiegészítőd lehet.

A kék válltáska szintén minden évszakban hordható.

A kék szín nagyon népszerű a női divat irányzatokban. Nagyon jól illik a farmer ruhadarabokhoz, de az elegáns fekete ruhákhoz és még a színes nyári ruhákhoz is. Egy szép női kék válltáska bármilyen árnyalatban kapjon helyet vállaidon, egész évben trendi lehetsz vele. Sötétkék, világoskék, pasztell, jöhet!